Starpil capuccino vosek v vložku roll-on za depilacijo

Z aktivnimi učinkovinami za manj boleče odstranjevanje dlačic. Z aktivnimi učinkovinami za manj boleče odstranjevanje dlačic.
10894 10894

Ocene in mnenja

Opis

Starpil capuccino vosek
 
prijetna kremasta struktura voska, ki je idealen za hidracijo kože; visoka vsebnost titanijevega oksida in dodatka za bolj gosto in motno teksturo, zaradi česar ima večjo oprijemljivost na dlačice in tako olajša depilacijo; aktivne sestavine so ester smole z glicerinom, ester smole s trietilglikolom, antioksidanti, pigmenti
 
Odstranjevanje dlak z roll-on sistemom zagotavlja neagresiven način doseganja odličnih rezultatov. Ker izdelek vsebuje smolo, se ta sistem lahko uporabi pri višji temperaturi kot pri tradicionalnih voskih. Zaradi toplote se pore odprejo, vendar pa se smola zaradi tankega nanosa takoj ohladi in ne povzroča občutka toplote, z uporabo traku pa se nato enostavno odstrani.
 
Značilnosti tega visoko kvalitetenega produkta, razvitega na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice. Te lastnosti ima zaradi uporabe visoko kvalitetnih surovin: 100 %-no destilirane borove smole in zelo kvalitetnega stabiliziranega čebeljega voska z odstranjenim vonjem. Poleg tega h kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter rigorozna kontrola kvalitete tako surovin kot tudi končnih izdelkov.

Uporaba

vosek v roll-on vložku se v grelcu segreje približno v 20 minutah. Odstranite lepilni trak z valjčka in preverite na traku za depilacijo, če se valjček vrti. Nato vosek naneste na kožo v tankem sloju v smeri rasti dlačic, položite depilacijski trak na namazan predel, pogladite in enegrično povlecite v nasprotni smeri rasti.

Vrste voska

AZULEN, NATUR, OLIVA, GOLD, PLATINUM, VINO, KAROTIN, CREAMY PINK, KARIBIAN, LUBENICA, GOZDNI SADEŽI, MANGO in ALOE VERA.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Voda kot zdravilno sredstvo

Topli prsni povitki so primerni za kašljanje, za kronični ali začetni akutni bronhitis. Topel prsni povitek pri visoki vročini ni priporočljiv. Bolnika od pazduhe do dlani pod rebrnim lokom zavijte v toplo laneno krpo (potem z bombažno krpo in čez to z volneno) in ga pustite pokritega ležati približno 30 minut.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov