Staudt gel dispenzer, 500 mL

Staudt gel je gel namenjen negi mišic ter sklepov ter je sedaj dobavljiv tudi v obliki dispenzerja.  Staudt gel je gel namenjen negi mišic ter sklepov ter je sedaj dobavljiv tudi v obliki dispenzerja. 

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
513504 27016

Ocene in mnenja

Opis

Staudt gel je gel namenjen negi mišic in sklepov ter je sedaj dobavljiv tudi v obliki dispenzerja v 500 mililitrski embalaži. Izdelek je primeren za vse tiste, ki želijo redno mazati ta izjemno kakovosten gel ter ga želijo deliti tudi s svojim družinskim članom.

Staudt gel deluje regenerativno zato posledično deluje proti neprijetnim občutkom. Pripomore ter olajša neprijetnosti vseh vrst, deluje regenerativno, pripomore k občutenju topih poškodb, ki so posledica prekomerne obrabe sklepov in mišic, ki jih obdajajo. Školjke rastejo v povsem naravnem okolju, kamor se ne dodaja hormonskih poseševalcev rasti in podobnih sredstev.

Staudt gel uporabljajte skupaj z vrhunskimi bandažami Staudt, neprijeten dermalni občutek bo z uporabo toplotnih Staudt bandaž olajšan.

Kako uporabljati Staudt gel?

Staudt gel nanesite večkrat dnevno, najbolj priporočljivo pa je do dva krat dnevno in sicer zjutraj in zvečer. Zvečer po nanosu in temeljitemu vpitju gela nanesite tudi vrhunsko bandažo Staudt. Bandaže nikoli ne nanašajte takoj vendar šele po 30 minutah od nanosa Staudt gela, saj se mora le-ta temeljito vpiti. Gel je nemasten, se hitro vpija, sproščujoč in ima prijeten vonj.

Učinek Staudt gela ter aktivne komponente

Gel ob nanosu ter prijetni masaži najprej ohladi površino kože, nakar le to prijetno greje. Staudt gel tako sinergijsko deluje skupaj z Staudt termalnimi badažami s toplotno terapijo, ki blagodejno vpliva. Gel je prijeten za uporabo, njegov vonj je privlačen, gel ni masten ter se zelo hitro absorbira v kožo.

Staudt gel vsebuje številne sestavine, med drugim so najpomembnejše sledeče:

- zelenousta školjka: je obogatena z GAG sestavinami, kaj je kratica za glikozaminoglikane oz. snov, ki je večinoma nahaja v vezivnem tkivu vsakega človeka. Snovi, ki jih zelenousta školjka vsebuje so hranila, mineralne snovi, ki pripomorejo k regeneraciji sklepnih ligamentov, medvretenčnega hrustanca, ploščic, ovojnice sklepov...

Tovrstne zelene školjke so gojene na področju Nove Zelandije in sicer v takoimenovanih morskih farmah. Voda na teh področjih Nove zelandije velja za eno najčistejših voda na svetu, zato končni izdelek ne vsebuje nečistoč, ostankov zdravil ipd. Kmetije se nahajajo v vodah Hauraki zaliva.

- hammamelis, zelenkovka, evkaliptus, smrekove iglice, rožmarin, mentol - številna eterična olja, ki kožo, kamor gel Staudt nanesemo prijetno ohladijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Staudt Staudt
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja