Ste tudi vi že med navdušenimi uporabniki Resveratrola?

sobota, 02 september 2017

Molekula prihodnosti, čudežni antioksidant, najmočnejši antioksidant…samo nekaj izrazov s katerimi strokovnjaki označujejo molekulo resveratrol.

Resveratrol je v zadnjih 25 letih ena bolj raziskanih molekul in le redkokdaj se zgodi, da so si različni strokovnjaki tako enotni. Resveratrol ima ogromno pozitivnih vplivov na naše zdravje. Je prva pomoč ob regeneraciji naših celic po srčni kapi ali infarktu, je najboljši zaveznik po kemoterapiji in je nepogrešljiv sopotnik ljudi, ki se ne morejo odpovedati slabim življenjskim razvadam ter so s tem izpostavljenim tveganjem za različne srčno žilne bolezni.

Zdravniki, farmacevti ali biologi, vsi so si o učinkih enotni. Raziskave v Ameriki, Aziji ali Evropi, povsod pridejo do enakega zaključka.

Resveratrol je eno največjih odkritij zadnjih 25 let. Pozitivni učinki na naše celice so številni:
-    Zavira staranje
-    Zavira srčno žilne bolezni
-    Preprečuje sladkorno bolezen
-    Daje energijo
-    Povečuje odpornost in pospešuje regeneracijo celic

Slika: viri resveratrola

Še niste prepričani če je resveratrol prava rešitev za vas ali vaše bližnje, ki se srečujejo s srčno žilnimi boleznimi? Tudi v Sloveniji ima resveratrol ogromno zvestih privržencev. Začeli so s tromesečnim jemanjem, zaradi odličnega počutja in pozitivnih vplivov pa ga sedaj jemljejo redno, pri tem pa so se jim pridružili se sorodniki in znanci. Zato ni čudno, da je ravno izdelek iz resveratrola že 4 leta zapored najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji. Gre za Resveratrol Forte, ki je bil prvi resveratrol v Sloveniji, je daleč najbolj prodajan in ga lahko tudi v naši spletni lekarni dobite po posebno ugodni ceni.

Izkoristite 20% popust in naredite prvi korak k boljšemu počutji in odličnemu zdravju. Postanite tudi vi zadovoljni uporabnik najbolj prodajanega resveratrola v Sloveniji, Resveratrol Forte še danes. Ne zamudite izjemne priložnost in pri nakupu prihranite skoraj 5€.
Zdravje je naš največji zaklad. Poskrbite zase in svoje najbližje.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.