Steklenica polikarbonat FIRST CHOICE, 300 mL - modra

Steklenica z ortodontskim cucljem. Steklenica z ortodontskim cucljem.
575801 6707

Ocene in mnenja

Opis

CUCELJ SILIKON, VEL.1
 
Širok vrat za enostavno polnjenje in čiščenje. Ergonomski oblikovana za varen prijem. Steklenica z ortodontskim cucljem. Vesele barve. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prenošenost - ko si otrok vzame več časa

Sicer traja nosečnost običajno 40 tednov, vendar se do dopolnjenega 42. tedna govori o porodu v roku. Resnične prenošenosti so redke: pri domnevno predolgih nosečnostih je bil pogosto narobe izračunan rok poroda. Ko je čakanje že skoraj neznosno, si vam ni treba delati nobenih skrbi. Na izračunan datum poroda bo zdravnik opravil kontrolni pregled, da bo zagotovil, da je z otrokom vse v redu, nato pa se bodo kontrole ponavljale sprva po petih do sedmih dneh, nato pa vsake dva do tri dni. Od desetega dne po roku se prav tako redno preverja, ali posteljica še zadostno preskrbuje otroka in šele po 42. tednu postane pozno za porod in se začne prava prenošenost.

Od 40. tedna naprej je smiselno, da začnete zavestno opazovati spalno-budni ritem vašega otroka. Če po 42. tednu še ni znamenj poroda, lahko s pomočjo normalnih otrokovih gibov ugotovite, ali mu gre dobro. Če se otrok daljši čas ne premika in se ne zbudi niti s pomočjo tresenja trebuha, je treba obvestiti zdravnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuk Nuk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede