Steranios 2% NG raztopina, 5000 mL

<strong>Steranios 2% NG raztopina je raztopina namenjena dezinfekciji medicinskih aparatur, endoskopov ter kirurških instrumentov vseh vrst. </strong> Steranios 2% NG raztopina je raztopina namenjena dezinfekciji medicinskih aparatur, endoskopov ter kirurških instrumentov vseh vrst.
940712 16019

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Steranios 2% NG raztopina je raztopina namenjena dezinfekciji medicinskih aparatur, endoskopov ter kirurških instrumentov vseh vrst.

Steranios 2% NG se uporablja za končno razkuževanje termolabilnih instrumentov, endoskopov, kirurških instrumentov, medicinskih pripomočkov in medicinske opreme. Izdelek Steranios 2% NG je raztopina glutaraldehida, pripravljena za uporabo brez redčenja.

Predhodno očiščene instrumente popolnoma potopimo v raztopino Steraniosa in posodo pokrijemo. Kontaktni čas je za baktericidno, fungicidno in virucidno delovanje: 10 minut, za sporocidno delovanje 1 uro. Endoskop ali instrument nato vzamemo iz raztopine in ga dobro speremo s pitno vodo za neinvazivne posege in s sterilno vodo za invazivne posege.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Recite »ne, hvala« tortam, pecivu, krofom in drugim slaščicam. Tako boste zmanjšali željo po sladkorju in že v nekaj dneh izboljšali energijsko raven.

Boljše razpoloženje - nič več razdražljivosti, ki jo povzročajo nihanja krvnega sladkorja. Uspelo vam bo pridobiti bolj zdravo telesno težo ter zmanjšati tveganje za bolezni srca, sladkorno bolezen in druge težave, povezane s krvnim sladkorjem.

Izberite zdrave nadomestke. Namesto da bi se povsem odrekli poslasticam, začnite izbirati bolj zdrave izdelke. Sadje je odlična izbira, zlasti lubenice, breskve in jagode. Vsi ti sadeži so sladki in zadovoljujoči. Namesto sladoleda pojejte zamrznjen jogurt brez maščobe ali zamrznjeno sadje. Namesto torte si privoščite piškot in sadje.

Vprašajte se, zakaj se tako pogosto vdajate slaščicam. Toliko slaščic je lahko znamenje navade, dolgčasa ali stresa. Najbolje bo, da poiščete bolj zdrave načine za zapolnitev čustvenih potreb kot pa s hrano. Pojdite na sprehod, pokličite prijateljico, razmigajte se, preberite šalo. Omejite vnos hrane zgolj na zadovoljevanje potreb po njej.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja