Steril-O-Med dezinfekcijsko sredstvo za roke v pršilu, 6x30 mL

<p>Je antibakterijsko sredstvo za učinkovito dezinfekcijo va&scaron;ih rok s takoj&scaron;njim učinkom<strong>. </strong></p>

Je antibakterijsko sredstvo za učinkovito dezinfekcijo vaših rok s takojšnjim učinkom.

476188 18322

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki!

STERIL-O-MED razpršilo je antibakterijsko sredstvo za učinkovito dezinfekcijo vaših rok s takojšnjim učinkom. Vsebuje aktivni snovi etanol 71g/100g in klorheksidinijev diglukonat 0,28g/100g, ki podaljšuje dezinfekcijo vaših rok.

STERIL-O-MED je blagovna znamka, ki predstavlja izdelke za učinkovito antibakterijsko dezinfekcijo rok. Izdelki so rezultat strokovnega in odgovornega dela strokovnjakov, kako še izboljšati proces učinkovite dezinfekcije.
Izdelki STERIL-O-MED vsebujejo novo „LLE“ (Long-Lasting Effect) formulo, ki zaradi dodanega klorheksidinijevega diglukonata podaljša in poveča učinek dezinfekcije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

24.3. - Svetovni dan tuberkuloze

Bliža se svetovni dan tuberkuloze, zato je prav, da se spomnimo na to bolezen, ki je v času pred industrijsko revolucijo pustošila po svetu. Tudi v Sloveniji še ni docela izkoreninjena. Navajamo nekatera...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pri ženskah, ki so prebolele poporodno depresijo, je izražanje simptomov PMS verjetnejše.

Nekoč smo PMS pripisovali znižanju rami enega od spolnih hormonov (progesterona) zadnji teden pred menstruacijo. Danes vemo, da je raven progesterona pred začetkom menstruacije dokaj visoka. Raven drugega spolnega hormona, estrogena, pa je teden dni pred menstruacijo zelo nizka, in strokovnjaki se strinjajo, da simptome PMS povzroča prav pomanjkanje estrogena.

Simptomi PMS se lahko stopnjujejo s staranjem in po porodih. Nekatere ženske ga občutijo kot pravo malo menopavzo in težje opravljajo svoje delo.

Včasih opažamo družinsko pojavljanje PMS, vendar morebitna genska povezava ni bila nikdar dokazana. Pogovorite se s sorodnicami; morda imajo podobne težave kot vi in so našle kako učinkovito zdravilo, ki bo pomagalo tudi vam.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Steril-O-med Steril-O-med
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede