Steril-O-Med Kids robčki za otroke, 8 robčkov

Izdelki Steril-O-Med Kids so dermatološko testirani in ne povzročajo alergij.  Izdelki Steril-O-Med Kids so dermatološko testirani in ne povzročajo alergij. 

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki!


Izdelki Steril-O-Med Kids so rezultat strokovnega in odgovornega dela strokovnjakov,  kako razviti izdelek za učinkovito dezinfekcijo rok s takojšnjim učinkom, ki je namenjen otrokom za njihovo vsakdanjo uporabo. 

Steril-O-Med  Kids izdelki vsebujejo aktivno snov etanol 71g/100g, dodani negovalni sestavini aloe vera in papaja pa roke negujeta in osvežita.  

Izdelki Steril-O-Med Kids so dermatološko testirani in ne povzročajo alergij.  Steril-O-Med Kids razpršilo 5 do 10-krat razpršite na suhe roke in vtirajte, dokler se ne   posuši.

Uporabljajte po potrebi.

Steril-O-Med Kids robček za roke vzemite iz ovoja in z  njim temeljito obrišite roke – 30 sekund. Uporabljajte po potrebi.  Otroci lahko uporabljajo izdelke samo pod nadzorom odrasle osebe. 

Izdelke Steril-O-Med Kids naj otroci uporabljajo vedno in povsod, kjer si rok ne morejo umiti z milom in vodo. Steril-O-Med Kids izdelki so na voljo v obliki razpršila za roke 30 ml ter v obliki   robčkov za roke v škatlici (8 enojno pakiranih robčkov), naprodaj pa so v lekarnah in   specializiranih prodajalnah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Steril-O-med Steril-O-med
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov