Steril-O-Med robčki za dezinfekcijo rok, 8 robčkov

<p>Steril-O-med robčki za roke so z dezinfekcijskim sredstvom prepojeni robčki za učinkovito antibakterijsko dezinfekcijo va&scaron;ih rok s takoj&scaron;njim učinkom.</p>

Steril-O-med robčki za roke so z dezinfekcijskim sredstvom prepojeni robčki za učinkovito antibakterijsko dezinfekcijo vaših rok s takojšnjim učinkom.

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki!

Steril-O-med robčki za roke so z dezinfekcijskim sredstvom prepojeni robčki za učinkovito antibakterijsko dezinfekcijo vaših rok s takojšnjim učinkom. Vsebujejo aktivni snovi etanol 71g/100g in kloroheksidinijev diglukonat 0,28 g/100 g, ki podaljšuje dezinfekcijo vaših rok. Dodani negovalni sestavini D-pantenol (pro vitamin B5) in aloe vera pa roke negujeta in osvežita!
Izdelek je dermatološko testiran.

Navodila za uporabo

Steril-O-med robček vzemite iz ovoja in z njim temeljito obrišite vaše roke - 30 sekund. Uporabljajte po potrebi!

Opozorila

Lahko vnetljivo. Hraniti izven disega otrok.Hraniti ločeno od virov vžiga.Preprečiti stik z očmi. Če pride v oči takoj izprati z obilo vode.in poiskati zdravniško pomoč. Če pride do zaužitja takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ter etiketo!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

24.3. - Svetovni dan tuberkuloze

Bliža se svetovni dan tuberkuloze, zato je prav, da se spomnimo na to bolezen, ki je v času pred industrijsko revolucijo pustošila po svetu. Tudi v Sloveniji še ni docela izkoreninjena. Navajamo nekatera...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

• Dolgotrajna uporaba kortikosteroidov zavira delovanje imunskega sistema in tako povzroča pridobljeno imunsko pomanjkljivost.

• Po presaditvi organov jc potrebna dolgotrajna uporaha zdravil, ki zavirajo delovanje imunskega sistema (imunosupresivi), da preprečimo pojav zavrnitvene reakcije. Tudi ta zdravila okrnijo delovanje imunskega sistema.

• Kemoterapija lahko poškoduje kostni mozeg, kjer nastaja večina krvnih celic, in prav tako lahko vodi v pojav pridobljene imunske pomanjkljivosti.

• Do pridobljene imunske pomanjkljivosti lahko pride tudi po odstranitvi vranice, organa, v katerem nastajajo oziroma dozorevajo nekatere bele krvne celice.

KAKO LAHKO UKREPAMO? Zdravnik vam bo morda svetoval dolgotrajno zdravljenje z nizkimi odmerki antibiotikov, zdravil proti nekaterim virusom in glivam ter cepljenja proti različnim boleznim, da bi vas zaščitil pred razvojem okužb.

Posledice pridobljene imunske pomanjkljivosti se do neke mere lahko obvladuje z zdravljenjem, vendar v primeru pridobljene imunske pomanjkljivosti zaradi HIV prihaja do nezadržnega postopnega propada imunskega sistema.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Steril-O-med Steril-O-med
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov