Sterimar Cu Blocked Nose fiziološka raztopina v pršilu, 50 mL

Sterimar Cu fiziološka raztopina v pršilu je inovativen medicisnki pripomoček, primeren za prav vsakodnevno redno nosno higieno vseh starostnih skupin - tako otrok, dojenčkov kot tudi odraslih oseb. Sterimar Cu fiziološka raztopina v pršilu je inovativen medicisnki pripomoček, primeren za prav vsakodnevno redno nosno higieno vseh starostnih skupin - tako otrok, dojenčkov kot tudi odraslih oseb.
948667 8812

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Sterimar Cu fiziološka raztopina v pršilu je inovativen medicisnki pripomoček, primeren za prav vsakodnevno redno nosno higieno vseh starostnih skupin - tako otrok, dojenčkov kot tudi odraslih oseb.

Kdaj je uporaba Sterimar Cu pršila primerna?

  • uporabite predvsem v hladnem vremenu
  • uporabite pri visoki vlažnosti
  • uporabite z namen redne higiene nosne votline

Prednost pršila je prav njegova premišljena zasnova, saj je formulirano tako, da je izredno nežno, pršilo pa je narejeno tako, da izvaja mikropršenje. Prav zasnova pršilnika medicinskga pripomočka omogoča optimalno pršenje in podaljšan stik nosne votline in izotonične raztopine.

Za koga in v kakšen namen je izdelek primeren?

Izdelek je primeren za:

  • dojenčke
  • otroke
  • mladostnike
  • odrasle osebe
  • starejše

Pršilo je namenjeno rednemu čiščenju nosne votline ter redni higieni nosne sluznice in notranjih predelov nosu, ki je občutljiva.

Način uporabe Sterimar Cu fiziološke raztopine

Raztopino pršite med 2 do 6 krat dnevno oziroma kolikor je to potrebno. Pšilo Sterimar lahko uporabljate do 15 dni, potem pa je smiselno za dnevno in redno uporabo izbrati Sterimar navadno pršilo.

 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nezmožnost zanositve

Medicinski vzroki pri ženskah
Le kljub optimalnim okoliščinam več kot eno leto ne pride do zaželene nosečnosti, se lahko začne iskati medicinske vzroke za neplodnost.

Posebno ženske, ki si želijo otroka, bi morale s tem pohiteti, saj se možnosti za nosečnost s starostjo slabšajo. Poleg tega lahko iskanje vzrokov kot tudi nekatere oblike zdravljenja terjajo precej časa.

Prve ginekološke preiskave dajo informacije o delovanju notranjih in zunanjih organa, kakšen je mesečni ciklus, ali če želji po otroku stoji napoti morebitna infekcija s klamidijo oziroma bolezni, kot so endometrioza, miom ali polipi v maternici.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sterimar Sterimar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja