Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina v pršilu, 50 mL

Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina v pršilu je primerna za uporabo v otroškem nosku in je zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primerna predvsem otroke, ki imajo neprestano zamašen nosek. Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina v pršilu je primerna za uporabo v otroškem nosku in je zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primerna predvsem otroke, ki imajo neprestano zamašen nosek.
536261 29446

Ocene in mnenja

Opis

Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina v pršilu je primerna za uporabo v otroškem nosku in je zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primerna predvsem otroke, ki imajo neprestano zamašen nosek.

Prednosti izpiranja s hipertonično raztopino:

- hitra odmašitev, kadar je nosek otroka zamašen

- kadar je nosna sluznica prekomerno suha in razdražena

- učinkovito olajšanje kadar je nos izpostavljen alergenom

- olajšanje kadar je prehodnost nosu zmanjšana

- redna uporaba v primeru, da simptomi zamašenega nosu trajajo dalj časa

 

Namen uporabe Sterimar Hypertonic Baby hipertonične raztopine

Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina je raztopina morske vode v pršilu, namenjena je predvsem uporabi pri negi nosu vašega otroka, ki je dalj časa zamašen.
Raztopina je primerna še posebej za otroke, katerih nosna sluznica je dnevno zamašena zaradi takšnih ali drugačnih razlogov.
 
Zahvaljujoč fini mikrodifuzIji, Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina omogoča nežno izpiranje nosne sluznice in podaljšuje čas stika raztopine z nosno sluznico. 

 

Sestava Sterimar Hypertonic Baby hipertonične raztopine

1,7 % raztopina morske soli. Prečiščena voda q.s. 100 ml 
 
Brez konzervansov 
Potisni plin: dušik. Vsebina je s posebno alu vrečko ločena od potisnega plina.

 

Navodilo za uporabo Sterimar Hypertonic Baby hipertonične raztopine

Pršilu je priložen nastavek, ki ga previdno nataknemo na pršilo. Nastavek ima posebno obliko, ki je primerno za nego otroške sluznice. Nastavek rahlo potisnemo v nosnico otroškega noska (otroka predhodno položite v ustrezen ležeči položaj). Konico samega nastavka na pršilu počasi in previdno vstavite v nosno votlino ter počasi pritisnite na sprožilec. Pustile, da višek raztopine izteče iz nosnice in potem prepričajte otroka, da izpiha nos oziroma to naredite z aspiratorjem. Postopek ponovimo v obeh nosnicah. Snemite nastavek in ga operite z mlačno vodo in malo mila. 
 
 

Način uporabe Sterimar Hypertonic Baby hipertonične raztopine

2 - 6 x na dan oziroma po potrebi. Izpirajte čim večkrat, da se nosek čim hitreje povrne v normalno fiziološko stanje. Nakar je izpiranje možno z navadno fiziološko raztopino. Redno izpiranje s izotonično raztopino je po normalizaciji stanja vsekakor na mestu in čim bolj zaželjeno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Metode kontracepcije

Kaj lahko sami storite za optimalen učinek kontracepcije?
Femidom je ženski kondom. Narejen je iz plastike in ga je težje poškodovati. Ima obliko valja, z obročema na obeh koncih. Vstavi te si ga tako, da obroč na zaprtem koncu vstavite v nožnico, drugi pa ostane zunaj in prekrije tudi del zunanjega ženskega spolovila. Sočasna uporaba kondoma in femidoma ni priporočljiva. Različni lubrikanti (tudi tisti na osnovi olja) ga ne poškodujejo. Vstavljen je lahko več ur pred spolnim odnosom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sterimar Sterimar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja