Sterimar Iritacija Stop & Protect pršilo, 20 mL

Medicinski pripomoček, ki je namenjen vse od 3. leta starosti dalje. Učinkovit ob spopadanju s suho in razdraženo nosno sluznico ter njenih poškodbah. Zagotavlja optimalno higieno nosne sluznice. Medicinski pripomoček, ki je namenjen vse od 3. leta starosti dalje. Učinkovit ob spopadanju s suho in razdraženo nosno sluznico ter njenih poškodbah. Zagotavlja optimalno higieno nosne sluznice.
9112 9112

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Sterimar Iritacija Stop&Protect je medicinski pripomoček, ki je namenjen vse od 3. leta starosti dalje.

Izdelek je učinkovit ob spopadanju s suho in razdraženo nosno sluznico ter njenih poškodbah. Zagotavlja optimalno higieno nosne sluznice.

Delovanje izdelka Iritacija Stop&Protect

Pripomoček optimalno hidrira nosno sluznico in regenerira mesta, kjer je poškodovana. Odpravlja srbečico in pospešuje obnavljanje nosne sluznice.

Izdelek na nosni sluznici ustvari zaščitno plast, ki jo pomirja in hidrira ter ščiti pred morebitnimi novimi poškodbami. Nanjo se vežejo zunanji delci, ki dražijo nosno sluznico (razne nečistoče ipd.) in jih odstrani.

Po uporabi izdelka je okrepljena naravna zaščita nosne sluznice, ki jo običajno poškodujejo razne okužbe, zdravila ali operacije.

Komu se priporoča izdelek Sterimar Iritacija Stop & Protect?

Izdelek lahko uporabljajo otroci vse od 3. leta starosti, odrasli ter tudi nosečnice in doječe mamice.

Pozitivne lastnosti izdelka

  • regenerira nosno sluznico
  • pomirja razdraženost
  • optimalno hidrira
  • ščiti pred negativnimi vplivi iz okolja
  • ne vsebuje konzervansov

Uporaba za vso družino

Zaradi svoje majhnosti in primerne oblike, se lahko izdelek pospravi v vsak žep ali torbico, zato je vedno pri roki, ko ga potrebujete.

Vsebina izdelka je zaščitena z najnovejšim patentom, in sicer z nepovratnim ventilom, ki ščiti raztopino pred stikom z zrakom. Vsebina v spreju zato ostane 100% ohranjena, nespremenjena in učinkovita do označenega roka uporabe.

Zakaj je Sterimar odlična izbira?

Sterimar proizvaja svoje izdelke iz 100% naravne in kakovostne morske vode, ki prihaja z območja Cancaleu v zalivu Mont Saint-Michel v Franciji. Slednja ima izredno blažilne učinke zahvaljujoč bogatim sledem naravnih elementov ter mineralnih soli.

Sterimar je tudi okoljevarstveno usmerjen, saj se vsa embalaža, v katero pakirajo svoje izdelke, lahko reciklira.

Uporaba pršila Iritacija Stop & Protect

Uporabljajte pršilo dva do šest krat dnevno vsaj 6 dni oziroma dokler draženje in ostali simptomi ne prenehajo, in sicer na kratko popršite dvakrat v vsako nosnico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

Kaj bomo pa danes jedli?
Vprašanje za čarovnike. Vaša kuhalnica je čarovniška paličica, s katero lahko v hipu poskrbite za dobro voljo ali pa ... za jezo. Ljubezen gre skozi želodec, pravijo, in res - hrana ima veliko opraviti s čustvi. Zakaj ne bi tega čim bolj izkoristili in s skupnimi obroki še tesneje povezali svoje družine? Naj vsakdo pove, kaj si želi, naj vam vsi pomagajo kuhati ter seveda tudi pogrniti mizo in pospraviti kuhinjo.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sterimar Sterimar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov