Sterimar Stop&Protect Alergija pršilo, 15 mL

Medicinski pripomoček, ki umirja že prve znake alergije (alergijski rinitis) in ga lahko uporabljajo tako otroci od tretjega leta starosti dalje ter odrasli (enako velja tudi za nosečnice in doječe mamice). Medicinski pripomoček, ki umirja že prve znake alergije (alergijski rinitis) in ga lahko uporabljajo tako otroci od tretjega leta starosti dalje ter odrasli (enako velja tudi za nosečnice in doječe mamice).
459909 9012

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Sterimar Stop&Protect Alergija je medicinski pripomoček, ki umirja že prve znake alergije (alergijski rinitis) in ga lahko uporabljajo tako otroci od tretjega leta starosti dalje ter odrasli (enako velja tudi za nosečnice in doječe mamice).

Delovanje izdelka Stop&Protect Alergija

Pršilo deluje na naraven način, in sicer nemudoma ustavi alergijo ter skoraj popolnoma ustavi nosni izcedek. Pomaga pri odmaševanju nosnih kanalov.

Pomaga pri zmanjševanju srbečice ter kihanju.

Sestavine v izdelku nase vežejo alergene (npr. cvetni prah, pršice, idr.) in jih na ta način odstranijo.

Na nosni sluznici ustvari zaščitno plast, ki ščiti pred novim neposrednim stikom alergena z nosno sluznico in na ta 

način preprečuje alergijsko reakcijo.

Po uporabi je nosna sluznica optimalno regenerirana.

Medicinski pripomoček ne povzroča odvisnosti, zaspanosti in ne tanjša nosne sluznice.

Iz izkušenj uporabnikov izhaja, da medicinski pripomoček nudi takojšnje olajšanje, odmašitev nosu ter preprečitev hujše alergije. Zlasti bistveno pa je, da za reševanje teh težav ni potrebna uporaba antihistaminikov ali kortikosteroidnih pršil, saj medicinski pripomoček Stop&Protect Alergija deluje na povsem naraven način.

Učinkovitost in varnost izdelka za celotno družino

Pri novi liniji izdelkov Sterimar Stop&Protect je uporabljen najnovejši sistem z nepovratnim ventilom, ki ščiti raztopino pred stikom z zrakom. Posledično ostaja vsebina 100% ohranjena, nespremenjena in učinkovita do označenega roka uporabe.

Ker je izdelek majhen, je primeren za vsak žep in vsako torbico, zato ga imate lahko pri sebi za pomoč ob vsakem času.

Izdelki Sterimar so narejeni iz 100% naravne morske vode najvišje kakovosti, in sicer iz območja Cancaleu v zalivu Mont Saint-Michel v Franciji. Slednja je izredno kvalitetna, saj nudi ogromno mineralnih soli in drugih naravnih snovi.

Uporaba medicinskega pripomočka

Popršite s pršilom dvakrat na kratko v vsako nosnico. Priporočena je uporaba dva do šest - krat dnevno vsaj 6 dni oziroma dokler simptomi alergije ne izzvenijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sterimar Sterimar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov