Stevia Sugarel sladilo v prahu brez kalorij, 75 g

Stevia je primerna za živila, ki jim ne želimo dodajati sladkorja.<br><br><a href="../p-17189-stevia-sladilo-brez-kalorij.aspx">Preberi si o sladilu stevia &gt;&gt;</a><br> Stevia je primerna za živila, ki jim ne želimo dodajati sladkorja.

Preberi si o sladilu stevia >>
901423 17160

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Stevia je do 300 krat slajša od običajnega sladkorja. Vsebuje 8 glikozidov, ki so vir njene sladkosti, hkrati pa se v telesu ne presnavljajo in je zato brez kalorične vrednosti. Ker ne prehaja v kri, ne vpliva na raven sladkorja v krvi, zato je to naravno sladilo primerno za diabetike.

Pomembna prednost je tudi, da ne povzroča zobne gnilobe. Stevia je primerna za živila, ki jim ne želimo dodajati sladkorja (osvežilne pijače in sadni sokovi, sladoledi, jogurti, peciva, pite in druge slaščice). Na voljo v obliki tabletk in prahu.

Sestavine:  Natrijev hidrogen karbonat, sredstvo za uravnavanje kislosti: mononatrijev citrat, sladilo: steviol glikozidi (Rebaudiozid A 95 %) iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana 21 %.

1 tabletka namiznega sladila Krüger Stevia Sugarel ustreza 4 g sladkorja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Stevia sladilo brez kalorij

Stevia rebaudiana je rastlina iz družine Chrysanthemum, ki je divja rastlina oz. majhen grm v delih Paragvaje in Brazilije. Glikozidi v listih rastline so odgovorni za njeno neverjetno sladkost, zaradi...

Preberi več...

Stevia sladilo brez kalorij

Stevia rebaudiana je rastlina iz družine Chrysanthemum, ki je divja rastlina oz. majhen grm v delih Paragvaje in Brazilije. Glikozidi v listih rastline so odgovorni za njeno neverjetno sladkost, zaradi...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Mogoče boste pomislili, da bo pač zrasel v plahega in nesamozavestnega otroka. To je že samo po sebi slabo, vendar še zdaleč ne naj temnejša plat zgodbe.

• Zrasel bo v samotarja, ki ne bo imel prijateljev, kar je za vsakega starša boleče.

• Svojo omajano samopodobo bo skušal okrepiti z neumornim iskanjem pozornosti in naklonjenosti, včasih z neprimernim obnašanjem, ki velja za hiperaktivnost.

• Če mu ne bo nihče pomagal, da si pridobi zaupanje

»Veselje ob uspehu otroka opogumlja in je sposoben sprejeti nove, še težje naloge»
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja