Sto-pid šampon v obliki pene proti ušem, 200 mL

Poseben tretma za šolske in predšolske otroke. Poseben tretma za šolske in predšolske otroke.
447188 21034

Ocene in mnenja

Opis

Poseben tretma za šolske in predšolske otroke.
Le poseben in učinkovit in varen ter hkrati naraven in neagresiven izdelek je idealen za nežno nego las vašega otroka.

STOP-PID ne vsebuje niti kemikalij sintetičnega izvora niti stranskih produktov nafte. V primerjavi z običajnimi varovalnimi sredstvi vsebuje ta izdelek izvleček iz pečk grenivke in vitamin E. poleg tega pa ne vsebuje natrijevega lauril sulfata (SLES), temveč penila, ki ne dražijo kože in so primerna za zelo občutljivo otroško kožo. Priljubljeni šamponi se običajno nanašajo neposredno na kožo in se nato razredčijo z vodo, medtem ko smo to peno, ki je že pripravljena za uporabo, razvili tako, da ustreza vaši koži in ne spremeni hidrolipidnega plašča kože.


STOP-PID je nov izdelek, ki smo ga razvili v laboratoriju Bema, ki vsebuje večje koncentracije rastlinskih eteričnih olj (mešanica iz timijana, limonine trave, geranije in origana). To pripomore k dalj časa trajajočemu »zaščitnemu delovanju« in k boju proti negativnim učinkom iz atmosfere. Preprečuje vse težave, ki jih povzročajo uši. Vsebuje Neemovo olje, ki blaži srbenje in olje sladkega mandlja, ki naredi lase mehke in sijoče.


Sestavine: biološko pridelan timijan, origano, limonina trava in eterično olje geranije, biološko pridelano ekstra deviško olivno, Neemovo in sojino olje, olje sladkega mandlja ter izvlečki pečk grenivke, ki imajo naravno regenerativne delovanje.     

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bema, Italija Bema, Italija
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede