Stress Out naravna pasta za lajšanje stresa za pse in mačke, 30 mL

Stress out pasta je naravno pomirjevalno sredstvo za pse in mačke, ki vsebuje triptofan, kamilico, L-teanin in baldrijan. Stress out pasta je naravno pomirjevalno sredstvo za pse in mačke, ki vsebuje triptofan, kamilico, L-teanin in baldrijan.
2835 2835

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Stress out pasta je naravno pomirjevalno sredstvo za pse in mačke, ki vsebuje triptofan, kamilico, L-teanin in baldrijan.

Triptofan (predhodnik serotonina) zmanjša mišično napetost in dovzetnost za stres. Kamilica deluje sproščujoče in pomirjujoče na živčni sistem. L-teanin (prisoten v listih zelenega čaja) pomirja, ne da bi povzročal občutek treme. Baldrijan pomirja, lajša strah in tesnobo pri živalih.

Indikacije za Stress Out naravna pasta

Priporočljivo v vseh stresnih situacijah, kot so ognjemeti, selitev na drugo mesto, potovanja, novi družinski člani ali obisk veterinarja.

Odmerjanje Stress Out naravne paste

Uporabite 3 cm paste, iztisnjene iz tube na 10 kg telesne mase, enkrat na dan za odrasle živali. Da bi dosegli najboljši učinek, je priporočljivo dajati od 3 do 4 dni pred stresno situacijo in nadaljevati z dopolnjevanjem, dokler faktor stresa ne izzveni. V nepredvidenih situacijah je treba Stress out uporabiti čim prej.

Sestava 1 cm3 (ali 3 iztisnjeni cm): izvleček kamilice 50 mg, triptofan 40 mg, L-teanin 30 mg, izvleček baldrijana 10 mg.

Analitske sestavine: beljakovine 6,2%, surove vlaknine 5,1%, maščobe 2,4%, vlaga 12%. Sestava: sladni ekstrakt, hidrolizirane živalske beljakovine.

Shranjevanje

Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

Opozorilo
Samo za uporabo pri živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golša

Terapija z radiojodom. Pri golšah, ki so bile že enkrat operirane, a neuspešno, ali kadar operacija ni bila mogoča ali želena, je mogoče uporabiti, da bi preprečili nadaljnjo rast golše, radioaktivni jod. Ta se individualno dozira v obliki želatinaste kapsule, ki se jo pogoltne. Dolgotrajne raziskave so pokazale, da se s pomočjo skrbnega jemanja radiojoda ne pojavljajo nikakršne škode na zdravih telesnih celicah. Terapija z radiojodom lahko pri približno 10 odstotkih bolnikov privede do ščitnične hipofunkcije. Do štirinajst dni po terapiji naj bolniki preprečijo telesni stik z drugimi ljudmi, predvsem z otroki, saj njihova ščitnica radioaktivno seva. Tovrstno zdravljenje se opravlja izključno v specializirano opremljenih kliničnih centrih in zahteva veliko izkušenj za opravljanje takšnih posegov. Nosečnicam in doječim materam se ne sme dati radiojoda, poleg tega pa se je treba do šest mesecev po zdravljenju izogniti nosečnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov