Stress Out za lajšanje stresa za pse in mačke, 10 tablet

Stress Out je povsem naraven izdelek, formuliran za pomiritev in sprostitev vašega ljubljenčka. Stress Out je povsem naraven izdelek, formuliran za pomiritev in sprostitev vašega ljubljenčka.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
2836 2836

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Stress Out je povsem naraven izdelek, formuliran za pomiritev in sprostitev vašega ljubljenčka.

Vsebuje triptofan (predhodnik serotonina), ki zmanjšuje mišično napetost in zmanjšuje dovzetnost za stres. Šentjanževka, ki poveča raven serotonina v možganih in posledično poveča občutek dobrega počutja psa; in tavrin, ki zavira hiperaktivnost v stresnih obdobjih. Stress Out ne povzroča zasvojenosti in ne povzroča negativnih stranskih učinkov, zato je varen za dolgotrajno uporabo.

Indikacije za uporabo Stress Out tablet

Priporočljivo za uporabo v vseh situacijah, ki povzročajo stres, kot so ognjemeti, potovanja, selitve, prihod novega člana itd. Primerno za pse in mačke ter pasje in mačje mladičke.

Odmerjanje Stress Out tablet

1 tableta na 8 kg telesne mase na dan.

Po potrebi se lahko odmerek poveča na 3 tablete na 8 kg telesne mase na dan. Za največjo učinkovitost je priporočljivo, da začnete uporabljati ta izdelek 3-4 dni pred dogodkom, ki povzroča stres in nadaljujte, dokler dogodek, ki povzroča stres, ne preneha. V nepredvidenih stresnih situacijah je treba živali dati čimprej.

Sestava v 1 tableti

Šentjanževka 57,2 mg, Ingver 49,4 mg, Triptofan 32,5 mg, Tavrin 24,7 mg.

Dodatki: tehnološki dodatki, senzorični dodatki. Analitične sestavine: beljakovine 28,4%, ogljikovi hidrati 24,2%, surovi pepel 21,7%, kalcij 4,5%, fosfor 3,7%, surove vlaknine 2,7%, vsebnost maščobe 2%.

Shranjevanje

Hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

Opozorilo
Samo za uporabo pri živalih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gonoreja

Gonoreja je najpogostejša spolno prenosljiva bolezen (STI, »sexually transmitted infection«), ki pa je ob ustreznem zdravljenju popolnoma ozdravljiva. Vsak 1 O moški in 80 odstotkov žensk sprva nima nobenih težav, pri preostalih prizadetih pa pride v nekaj dneh po okužbi do gostega, gnojnega izcedka iz nožnice oziroma penisa, bolečin pri uriniranju in povečanega tiščanja na vodo.

Le znakov ne zdravite, je urin po približno dveh tednih krvav. Istočasno je opazno splošno slabo počutje z bolečinami v sklepih in vročino. Brez zdravljenja postane bolezen kronična, vnetja, ki jih spremljajo, in hude bolečine pa se razširijo v spolne organe.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov