x
Vse kategorije
Suedica švedska grenčica eliksir, 100 mL
Suedica švedska grenčica eliksir, 100 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Suedica švedska grenčica eliksir, 100 mL

Proizvajalec: galensko zdravilo
Suedica švedska grenčica eliksir je galenski izdelek, narejen po starem švedskem receptu in je namenjena predvsem za notranjo uporabo.
Cena: 9,27 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenizboljšanje apetita, pospeševanje prebave
Vsebujegrenčina
Tip izdelkagrenčica

Ocene in mnenja

Opis

GALENSKO ZDRAVILO

Suedica švedska grenčica eliksir je galenski izdelek, narejen po starem švedskem receptu in je namenjena predvsem za notranjo uporabo.

Suedica švedska grenčica eliksir - uporaba

Suedica eliksir uporabljamo predvsem za lajšanje prebavnih težav, lajša vse težave z nerednim odvajanjem blata, morebitno zaprtostjo ter napihnjenostjo. Izdelek je kakor nalašč za vse tiste osebe, katerih izločanje žolča je moteno ali premajhno, če pa je težava slaba prebava in pomanjkanje teka je izdelek prav tako v izredno pomoč.

Eliksir je pripravljen po izrednem in kvalitetnem švedskem receptu - tod švedsko grenčico po starodavnem receptu pripravljajo iz številnih rastlin, ki vsebujejo grenčine ter pripomorejo k izredno hitri pomoči pri težavah s prebavo.

Tod grenčico uporalbjajo predvsem za namene reševanja trajne zaprtosti, ki je ni mogoče rešiti s pomočjo zdravil ali prehranskih dopolnil, prav tako pa tudi ne s pomočjo vlakninskih snovi.

Pomembne sestavine švedske grenčice so predvsem aloe verin ekstrakt, list sene, skorja navadne krhlike, ki pripomore na izboljšano peristaltiko črevesa prebavnega trakta in naredi blato bolj drsljivo.

Uporaba Suedica eliksir švedske grenčice

Izdelek lahko uporabljate predvsem notranje (peroralno)

Notranja uporaba
Grenčica je primerna le za otroke in odrasle, ki so starejši od 12 let starosti. Zaužijte 1 do 3 krat na dan po 5 mL zeliščne grenčice Suedica.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Bodite optimistični

Za dolgo življenje je najpomembnejša osebna lastnost optimizem. Nedavna raziskava pri moških, okuženih z virusom HIV, je namreč pokazala, da so bolniki z optimističnim pogledom na prihodnost živeli v povprečju devet mesecev dlje kot preostali bolniki. Z drugimi besedami, optimizem glede zdravja lahko podaljša pričakovano življenjsko dobo. Pozitivno vpliva na imunski sistem. Moški, ki so prestali operacijo obvoda srčnih žil, so okrevali veliko prej, če so na operacijo gledali optimistično. Tudi nasprotno drži. Prepričanje, da smo v določenih situacijah nemočni - znano tudi pod izrazom »priučena nemoč" - povzroča izgubo volje in moči, ki pospeši nastanek s stresom povezanih bolezni. Čustveno stabilna in prilagodljiva osebnost pa lahko pomaga pri ohranjanju zdravja v poznih letih. Tudi moč volje in samozavest imata podoben učinek.

Danes lahko pričakujemo, da bomo živeli veliko dlje, kot so naši predniki. (če bomo dobro pazili zase, bomo uživali v vseh letih svojega življenja).
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

6 nasvetov za premagovanje težav z zgago!

Zgaga je ena najpogostejših težav, ki muči veliko ljudi. Nekatere samo občasno, druge skoraj nenehno. Čeprav izbira prehrane veliko vpliva na to stanje, pa lahko pekoč občutek v želodcu ali grlu, tiščanje v žlički, želodcu ali za prsnico in... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Artičokine kapljice, 125 mL

10,59 €

Darilni paket za odrasle A.Vogel

11,16 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenizboljšanje apetita, pospeševanje prebave
Vsebujegrenčina
Tip izdelkagrenčica

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.