Suki - ko ti ni vseeno za lepoto!

Ameriška kozmetika Suki predstavlja most med 100 % naravno kozmetiko in moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo, ampak tudi delujejo na določeno problematiko ter tako lajšajo in odpravljajo težave s kožo. Vsebujejo bioaktivne sestavine, ki imajo zdravilne učinkovine. Izdelki Suki so 100 % čisti in naravni, zato kože in telesa ne dražijo. Zaradi pazljive izbire sestavin so primerni tudi za nego alergične in občutljive kože. Vse sestavine so sveže, naravne in hranljive, koži pustijo, da diha, in v njej spodbujajo naravne procese.

Pri proizvodnji uporabljamo vrhunske sestavine po visokih standardih, kar pomeni pridobivanje in rafiniranje najbolj pomembnih sestavin iz rastlin za dosego vrhunskega rezultata.
Znamka Suki vključuje celovito linijo negovalnih izdelkov za obraz in telo Suki Pure ter dekorativno linijo Suki Color. Nahaja se v lepi minimalistični stekleni embalaži na pumpico, pršilo ali kapalko, kar zagotavlja higieničnost, stabilnost sestavin in natančno doziranje. Kozmetika Suki je primerna za vse tipe kože, izdelke pa lahko uporabljajo tudi nosečnice in moški.
Kozmetika Suki
• je 100 % naravna;
• je izdelana z napredno tehnologijo;
• ni testirana na živalih;
• dermatološko testirana, nežna in ne povzroča alergij;
• narejena na botanično-rastlinski bazi;
• vsebuje izjemno visok odstotek aktivnih sestavin;
• uporabljajo se najbolj učinkoviti deli rastlin za maksimalno učinkovitost;
• 95 % rastlinskih delov je biološke pridelave;
• 30 % močnejši salicini kot sintetična BHA (beta hidroksi kislina);
• zdravilna zelišča, kot sta oljka in sivka, se kupujejo pri manjših pridelovalcih;
• vse faze proizvodnje so kontrolirane;
• po odprtju je uporabna še 12 mesecev;
• oljna baza, ki ne potrebuje konzervansov, in embalaže na pumpice, pršila in kapalke;
• konzervira se s čistimi rastlinskimi ter eteričnimi olji;
• eterična olja delujejo sinergijsko, zato ni alergij;
• vsa njihova dognanja so podkrepljena s kliničnimi dokazi neodvisnih podjetij;
• embalaža je iz recikliranega stekla in papirja, potiskanega z rastlinskim črnilom;
• je užitna;
• izdelki Suki so koncentrirani, zato doziramo primerno;
• ne sme se izpostavljati ekstremnim temperaturam (mraz, vročina, sonce).
Kozmetika Suki ne vsebuje
• sintetičnih sestavin,
• umetnih dišav in barvil,
• umetnih konzervansov,
• gensko spremenjenih organizmov,
• naftnih derivatov,
• sestavin živalskega izvora (z izjemo čebeljega voska).
Zakaj izdelki suki delujejo?
Naša koža se vsak dan znova srečuje z različnimi izzivi, zato vam ponujamo celovito rešitev, saj v naši kozmetiki uporabljamo energijsko bogate sestavine, ki varujejo in krepijo naš organizem. Izdelki Suki vsebujejo aktivne naravne sestavine, kot so vitamini in standardizirani rastlinski izvlečki, ki so bogate s hranili, vlago in številnimi antioksidanti. Uspešna formula zagotavlja učinkovitost in naravno čistost izdelka. Izdelki Suki so namenjeni reševanju preglavic s kožo in imajo točno določene naloge, npr. zmanjšujejo oteklost, preprečujejo nastanek gubic in zgodnjih znakov staranja, delujejo kot antioksidant in preprečujejo celične poškodbe.
Aktivne sestavine
Nekatere izmed aktivnih sestavin, ki jih uporabljamo, so:

• Stabilni naravni vitamini

Vitamini igrajo pomembno vlogo pri spopadanju z raznovrstnimi težavami s kožo, še posebej tistimi, ki so povezane s staranjem. Če naravne vitamine uporabljamo v zadostnih količinah in če le-ti prodrejo v kožo, lahko učinkujejo na zgradbo, videz in zdravje naše kože:

• liposomi
liposomi so majhni okrogli mehurčki, sestavljeni iz plasti fosfolipidov in vode, njihova zgradba pa je podobna zgradbi stene človeške celice. Stena liposoma je zelo stabilna in služi kot priročen dostavni sistem za vitamine, saj se staplja z našimi celičnimi membranami in počasi prodira v kožne celice;
• liposom vitamina C
antioksidant, deluje proti prostim radikalom in vnetjem; predstavlja del zaščite pred negativnimi učinki prekomernega izpostavljanja sončnim žarkom in spodbuja nastanek kolagena ter elastina;
• liposom retinola
spodbuja regeneracijo celic, soustvarja kolagen in zavira zunanje znake staranja;
• glukozid vitamina C:
s pomočjo kožnega encima se sprošča postopno in prinaša vidne in trajne učinke. Kombinacija vitamina C in glukoze je obstojna in šele v kožnem tkivu razpade na vitamin C in glukozo. Vidno posvetli in poživi polt, spodbuja nastanek kolagena in tako povečuje elastičnost kože ter blaži znake staranja z zaviranjem nastanka gubic in gub. Nudi naravno zaščito pred soncem in preprečuje hiperpigmentacijo.
Standardiziranje
Klinični preizkusi so idealen način standardizacije bioaktivnih sestavin, ki so navzoče v zdravilnih zeliščih, saj le s tovrstno standardizacijo dosežemo enakomerno in stalno moč naravnih učinkovin. Uporabljamo izvlečke, ki smo jih ločili od delov rastline, ki so neučinkoviti ali strupeni, občasno pa tudi cela naravna zelišča, ki so pomembna predvsem zato, ker so celovita, oziroma takšna kot jih je načrtovala mati narava. Kljub temu se pogosto izkaže, da kadar želimo rešiti nek specifičen problem, dobimo učinkovitejše in stabilnejše rezultate z uporabo standardiziranih rastlinskih izvlečkov.

Standardizirani izvlečki Šitake:
polisaharidi v tej azijski gobi imajo specifične lastnosti, ki krepijo imunski sistem. Gobe šitake vsebujejo 18 aminokislin, sedem od osmih esencialnih aminokislin, več kot 30 različnih encimov, bogate so z vitaminom B ter leucinom in lizinom.
Pivski kvas, pridobljen z naravnim vrenjem:
pospešuje dihanje, rast in metabolizem celic, zmanjšuje vnetja, pomiri razdraženo kožo, varuje celice pred stresom in pospešuje porabo kisika.
Boraga/boreč:
sestavina polna antioksidantov, namenjena težavam s kožo in lasiščem. Razkuževalno deluje na akne, luskavico, izpuščaje, kontaktni dermatitis in rane. Pomaga pri vnetjih, povezanih z osteoartritisom, revmo in putiko. Vsebuje gama linolenske kisline (omega 6), izjemen je za zrelo, občutljivo ali razdraženo kožo.
Oljčni list:

izolirane fitokemikalije in fenolske spojine v tej sestavini, še posebno oleuropein, flavonoidi, antocianini in tanini, delujejo antioksidativno, antibakterijsko, protivirusno in protiglivično.
Kamilica:

izvleček in številni sestavni deli kamilice, vključno z azuleni in alfa-bisabololi, delujejo protivnetno, antibakterijsko, protikrčno in pomirjevalno, kar je dokazano z dolgotrajno uporabo in s številnimi laboratorijskimi testi. Raziskave so prav tako pokazale, da alfa-bisabolol ščiti pred bakterijami in glivicami. Kamilični pripravki so standardizirani na vsebnost sestavin chamazulen in alfa-bisabolol.
Grozdne peške:
standardizirani 95 % proantocianidini (proanthocyanidins), fenolska spojina za katero so študije pokazale, da je močan antioksidant, in sicer kar 20-krat močnejši od vitamina C in 50 krat močnejši od vitamina E. Zavira prekomerno delovanje encimov, ki slabijo in uničujejo kolagen, zavira nastanek gub, kožo ohranja prožno in mehko, z zadrževanjem ultravijoličnega sevanja ščiti pred negativnimi vplivi sončnih žarkov in izboljšuje prekrvavljenost.
Zeleni čaj:
standardizirani 85 % polifenoli, vsebuje 6 različnih vrst flavonoidov, vključno s flavanoli, ki so najmočnejši do sedaj odkriti antioksidanti. Učinkovito nevtralizira proste radikale, varuje pred epidermalnim edemom in vnetjem, zavira poškodbe, ki nastajajo zaradi prekomerne izpostavljenosti soncu in fotostaranje (UVA in UVB sevanje) ter nastanek in rast kožnih tumorjev.
Bela vrba:
standardizirani 20% salicini. Ta protivnetna in blažilna sestavina je predhodnica aspirina. Rezultati laboratorijskih preiskav (seveda brez poskusov na živalih) kažejo, da je naša salicilna kislina za 30% bolj učinkovita od sintetično pridobljene. Gre za beta hidroksi kislino (BHA), ki spodbuja obnovo kožnih celic in deluje antimikrobno, vendar je mnogo nežnejša od bolj agresivnih sintetičnih sestavin, ki kožo običajno dražijo in povzročajo njeno luščenje.
Suki tretmaji!
ČIŠČENJE OBRAZA
Prvi korak do zdrave in sijoče polti je pravilno čiščenje kože. Le tako bo lahko koža pripravljena na nadaljnjo nego in le tako bo nega učinkovita. Izdelki za čiščenje Suki so nežni in blagi, kožo temeljito očistijo in odstranijo odvečno maščobo, odmrle celice in drugo nesnago, vendar ohranjajo zaščitno plast maščobnih kislin nedotaknjeno. Za čiščenje priporočamo uporabo naravnih morskih spužvic.

TONIZIRANJE
Toniki še dodatno očistijo obraz, kožo pomirijo, navlažijo in tako pripravijo na nadaljnjo nego. Toniki Suki so koncentrirane zeliščne tinkture z visoko vsebnostjo aktivnih učinkovin, ki že sami po sebi delujejo negovalno in v kombinaciji z vlažilnimi kremami oziroma serumi zagotovijo odlične rezultate. Idealni so za občasno osvežitev čez dan, za pomiritev kože po sončenju, moški ga lahko uporabijo za nego kože po britju. Toniki so motni, ker vsebujejo liposome z vitaminom C.

INTENZIVNA NEGA
Intenzivna koncentrirana nega je primerna za vse, ki želijo svojo kožo dodatno nahraniti z aktivnimi snovmi.  Krepki, naravni serumi Suki kožo nahranijo in obnovijo, obenem pa ji pustijo dihati. Delujejo na določen problem, zato se še posebej priporočajo v primeru, ko izbrana dnevna nega ni zadosti učinkovita pri reševanju določenega problema kože, kot so na primer pomanjkanje hidratacije, akne, starostne nepravilnosti, vnetja, in vsem, ki želijo svojo kožo dodatno nahraniti z aktivnimi učinkovinami, katerih koncentracija je v primerjavi z dnevno ali nočno nego v serumih občutno višja. Za bolj intenzivno vlaženje se lahko kombinira s kremo. Pomembno je, da se uporabi majhna količina, samo kapljica ali dve. Serumi se vmasirajo takoj na vlažen obraz, ki smo ga popršili s Suki koncentriranim tonikom.

NEGOVALNE KREME
Krema za obraz, vrat in dekolte učvrsti kožo in jo gladi, istočasno ji nudi primerno hrano in vlago ter zaščito pred zunanjimi vplivi. Negovalne kreme Suki negujejo in ohranjajo naravno svežino, sijaj in elastičnost kože, ponovno vzpostavijo izgubljeno ravnovesje, podarijo prijeten občutek in potrebno vlažnost. Olja, ki vsebujejo aktivne snovi, na koži oblikujejo poseben sloj, ki uravnava njeno vlažnost. Nanesejo se takoj na vlažen tonik, so lahke, koži pustijo, da diha, in ne ustvarjajo občutka maske. Za bolj intenzivno nego se lahko kreme uporabljajo v kombinaciji s Suki koncentriranimi serumi. V tem primeru se nanese na vlažen tonik najprej serum in nato krema.

NARAVNA DEKORATIVNA KOZMETIKA SUKI COLOR
Suki izdelki se delijo na linijo Suki Pure, ki predstavlja negovalno kozmetiko, ter Suki Color, ki zajema osnovni izbor izdelkov za ličenje.

SUKI TO-GO
Kompleti Suki To-Go vsebujejo šest Suki izdelkov za nego obraza in telesa. Štiri produkte v priročno doziranih stekleničkah na pumpico ali pršilo in dva vzorčka. Odlični so za potovanja, darilo ali kot začetni preizkus celotne linije za posamezen tip oziroma stanje kože. Zadostujejo za približno en mesec.
Skrivnost je razkrita
“... izdelki Suki so odlični! Resnično obožujem tonik, žametno kremo in pa piling z limonino travico. Obožujem njegovo teksturo in vonj! In po vrhu vsega je popolnoma naraven, kar je odlično!”
Bethenny Frankel


“Suki, najlepša hvala za rojstnodnevno darilo”
Eva longoria

“... Popolnoma zaljubljena v vaše Suki izdelke! Jaz sem prava oboževalka vaše lepote.”
Elisabeth Röhm

“Všeč mi je, kako lahka je Suki obarvana krema. Pri delu moram biti pogosto močno naličena, zato v vsakdanjem življenju izdelki Suki dajejo moji koži potreben počitek in brezhiben sijaj.”
Amber Hard

... to je le nekaj oseb iz sveta slavnih, ki uporabljajo kozmetiko Suki...

Komentarji