Suki intenzivna hranljiva posvetlitvena krema z vitaminom C, 30 mL

Nadomesti nujno potrebno vlago in spodbuja pravilno delovanje vaše kože. Nadomesti nujno potrebno vlago in spodbuja pravilno delovanje vaše kože.
594601 5810
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
urška **** 10. 07. 2013 02:00
proizvod sem ocenila s 5, ker je res izjemen. Čeprav naravnost obožujem suki kozmetiko, je cena še v... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Intenzivna krema za svetlejšo polt z encimom C, lanom in čistim voskom vrtnic.

Vlažilna maska nadomešča nujno potrebno vlago in spodbuja ustrezno delovanje vaše kože. Maska vsebuje vitamin C s podaljšanim delovanjem- le ta deluje skupaj s kožnimi encimi ter spodbuja nastanek kolagena ter posvetli in poživi vašo polt in zmanjšuje ter blaži videz podočnjakov, sončnih peg in hiperpigmentacije ter prenaša visok odstotek antioksidantov v sebum.
L-karnitin, ki ga maska vsebuje pretvarja maščobne kisline v energijo to pa spodbuja nastanek kolagena, izboljša elastičnost kože in preprečuje škodo, ki nastaja zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom. Maska kožo ustrezno globinsko navlaži z ekološko pridelanimi olji in karitejevin maslom, zmanjšuje zabuhlost z dokazano učinkovitimi izvlečki kvasa, s standardiziranimi rastlinskimi izvlečki pa se bori proti strupom iz okolja in s tem skrbi za vaše dolgoročno dobro počutje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Suki - ko ti ni vseeno za lepoto!

Ameriška kozmetika Suki predstavlja most med 100 % naravno kozmetiko in moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vprašanje je le, če si starejši dovoljujemo izravnavati manjkajočo razliko z njegovo pomočjo. Šolar je v tem odnosu očitno bolj strpen in potrpežljiv. Jaz pojmujem gestaltno učenje kot medsebojno izmenjavo izkušenj, ko šolar postane učitelj in učitelj učenec. Za dosežene izkušnje sem hvaležen mladim, saj mi »iz prve roke« posredujejo svoja doživljanja, kadar se grem odraslega, izkušenega, pametnega in izobraženega.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Suki Suki
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja