Suki obrazni tonik s šitaki gobo, repincem in oljčnimi listi, 100 mL

Koncentrirana zeliščna tinktura z visoko vsebnostjo aktivnih učinkovin. Koncentrirana zeliščna tinktura z visoko vsebnostjo aktivnih učinkovin.
268518 5816

Ocene in mnenja

Opis

Tonik iz šitake gob, repinca in oljčnih listov deluje antioksidantno in je primeren za suho, mešano, zrelo in občutljivo kožo. Tonike celice okrepi, poškodovano kožo pomaga obnoviti, ščiti pred vremenskimi vplivi in strupi iz okolja in deluje regenerativno ter vlažilno. Obrazni tonik se odlično dopolnjuje vlažilnimi kremami in tako zagotavljajo fito oskrbo vaše polti.

Uporaba

Izdelek  pred uporabo močno pretresite. Napojite bombažno vato in nežno vtrite v obraz in dekolte, da se koža očisti in napne. Tekom dneva obraz občasno napršite in tako osvežite svojo polt.

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1032645

Poln naziv:

SUKI FACE TONIK KONCENTRIRAN ZA OBRAZ S ŠITAKE GOBAMI 120 ML

Kratek naziv:

SUKI FACE TON ŠITAKE GOBE 120ML

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

KO - Kozmetični izdelki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

858971000068

Proizvajalec:

SUKI - SUKI, INC

Kataloška številka:


Carinska tarifa:

33049000

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Suki - ko ti ni vseeno za lepoto!

Ameriška kozmetika Suki predstavlja most med 100 % naravno kozmetiko in moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

1. stopnja - dražljaj, ki ga pobudi neka potreba in ga telo najprej zazna kot napetost oz. čustveno neugodje, ki sproži pozornost in s tem zavedanje te potrebe.

2. stopnja - naraščanje napetosti, ker se neugodje poglablja (frustracija potrebe), s tem narašča ostrina zavedanja potrebe, ki se v polju jasneje »izriše« kot lik.

3. stopnja - energetski preboj, ki ga sproži naraščajoče neugodje: odločitev je dokončna, motivacija izrazitejša. Za odločitev potrebuje pogum, zaupanje vase in voljo.

4. stopnja - začetek dejavnosti, tj. začetek reševanja problema, saj želi premagati neugodje. Za posameznika pomeni takšen stik z okoljem delo in napor.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Suki Suki
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja