Suki serum za izenačenje tena in posvetlitev pigmentnih madežev, 15 mL

Suki serum za izenačenje tena in posvetlitev pigmentnih madežev je serum, ki pomaga izenačiti ten, zmanjša madeže in rdečico... Suki serum za izenačenje tena in posvetlitev pigmentnih madežev je serum, ki pomaga izenačiti ten, zmanjša madeže in rdečico...
27319 27319
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Suki serum za izenačenje tena in posvetlitev pigmentnih madežev je serum, ki pomaga izenačiti ten, zmanjša madeže in rdečico, posvetliti lise, rdečico in razbarvanja, hiper-pigmentacijo, kolobarje, brazgotine in hkrati obvaruje pred prezgodnjim staranjem. Dolgoročno ustvarja sijočo, enakomerno, uravnoteženo ter skladno polt.

Suki serum je idealna nega po vsakodnevnem jutranjem tonificiranju kože obraza.

Primernost uporabe Suki seruma

Suki serum je primeren za vse sledeče opisane situacije: neenakomeren polti in obraznega tena, neželjeni kolobarji in temne lise, ki se nahajajo pod očmi, neprijetna lisavost ter razbarvanost na določenih predelih kože (drugod pa ne), pege (te so posledica prekomernega sončenja ali pa so pege starostnega ozvora), brazgotine, rdečina.

Uporaba Suki seruma za izenačenje tena in posvetlitev pigmentnih madežev

Suki serum uporabljajte tako, da kanete eno do dve kapljici seruma ter ga nežno vmasirajte na željene predele obraza in dekolteja. Pred nanosom tega vrhunskega Suki seruma je smiselno kožo očistiti ter navlažiti s tonikom, ki kožo očisti ter posledično omogoči maksimalno absorbcijo učinkovin seruma. Serum lahko nanesete pred kremo ali v kombinaciji s kremo.

Sestavine Suki seruma za izenačenje tena in posvetlitev pigmentnih madežev

arbutin, limonina lupina, songyi gobe in sladki koren - kompleks ima posvetlitvene lastnosti, poenoti ten kože ter kožo prijetno odišavi - koža naračun teh sestavin zopet pridobi vibranten videz.

C vitamin TLC askorbil glukozid - velja za močan antioksidativni kompleks vitamina C, ki poskrbi za močno antioksidativno zaščito kože. Antioksidativna zaščita je izrednega pomena, saj je delovanje prostih radikalov inhibirano; prosti radikali veljajo kot pospeševalci staranja, snovi, ki negativno vplivajo na celične organele ter povzročajo celično smrt.

vrtnični koncentrat - visoko aktiven rožni koncentrat pospeši obrazno depigmentacijo, ki omogoči poenoteje kožne polti, bolj vibranten nasmeh; Suki serum za depigmentacijo ne uporablja sintetičnih oziroma toksičnih komponent.

Koncentrat vrtnice, askorbil glukozid, arbutin, limonina lupina v prahu, ekstrakt gobe songyi, ksantan gumi, izvleček sladkega korena, sestavine iz 100% čistega naravnega vonja in parno destiliranih hladno stiskanih eteričnih olj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Suki Suki
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov