Suki vlažilni balancing serum z modro kamilico in ameriškim slamnikom, 15 mL

Učinkuje na aknasto in mastno kožo ter normalno ali mešano kožo. Učinkuje na aknasto in mastno kožo ter normalno ali mešano kožo.
578207 5817

Ocene in mnenja

Opis

Serum kožo oskrbi in obnovi, vendar ji hkrati pusti dihati. Vlažilni serum vsebuje mešanico modre kamilice in ameriškega slamnika - tako uravnava nastanek maščob, koži pa pomaga, da se znebi madežev in nečistoč ter postane čista in sijoča.
Serum učinkuje na aknasto in mastno kožo ter normalno ali mešano kožo. Primerno je predvsem v obdobju ko gre koža skozi problematično fazo. Serum je posebej primeren tudi za vse tiste, ki si želijo serum, ki je blag po naravi in drugačen od tistega s korenčkom. Uporabite pa ga lahko tudi kot nočni vlažilni serum ali serum primeren za višje temperature.

Uporaba

Suki serum vmasirajte (eno do dve kapljici) na področje obraza in dekolteja, lahko tudi na kožo, ki ste jo pred tem navlažili s koncentriranim tonikom za obraz. Uporablja se ga kot kakovostnejši dnevni vlažilni serum ali kot nočni serum. Le-ta nadomesti uporabo bolj hranljive kreme. V kolikor želite svojo kožo navlažiti še intenzivneje tonik zmešajte z dvema kapljicama ene izmed krem.

Priloge

Dodatni opis

NENSI šifra:

1032636

Poln naziv:

SUKI FACE SERUM VLAŽILNI ZA OBRAZ BALANCING 15 ML

Kratek naziv:

SUKI FACE SERUM BALANCING 15ML

Enota mere:

KOS

Pret.EM:

1

Klasifikacija:

KO - Kozmetični izdelki

IVZ delovna šifra:


DDV:

20.00 % - SPLOŠNA STOPNJA

Črtna koda:

858971000112

Proizvajalec:

SUKI - SUKI, INC

Kataloška številka:


Carinska tarifa:

33049000

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Suki - ko ti ni vseeno za lepoto!

Ameriška kozmetika Suki predstavlja most med 100 % naravno kozmetiko in moderno znanostjo, kar zagotavlja čiste in učinkovite izdelke za nego kože. Izdelki Suki so kozmecevtik, ki kožo ne le negujejo,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

5. stopnja - soočanje z okoliščinami in prevzemanje odgovornosti za dejavnost v teku, saj je stik z okoljem trden, delo pa postaja načrtovano, smiselno, prijetnejše.

6. stopnja - preverjanje izbrane rešitve, ki hkrati pomeni posvetovanje z drugimi, morebitno spreminjanje in prilagajanje dejavnosti, popravljanje napak.

7. stopnja - zadovoljitev potrebe in s tem rešitev zastavljene

naloge pomeni tudi novo pridobljeno znanje (izkušnjo), ki osmisli opravljeno delo in napor.

8. stopnja - novo ravnovesje z okoljem, ki pomeni tudi ugodje, zadovoljstvo in srečo, saj je cilj dosežen, potreba zadovoljena, problem rešen, gestalt zaključen.

9. stopnja - plodna praznina, tj. čas, ko v polje dogajanja lahko vstopa nov dražljaj, saj je možno ozaveščeno in premišljeno reševati le en problem naenkrat.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Suki Suki
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede