Sukito-go komplet aktivni hranilni tretma (za mešana do suha koža)

Za ohranjanje mladostnega videza.<br> Za ohranjanje mladostnega videza.
490377 15635

Ocene in mnenja

Opis

1.    SUKI VLAŽILNO-ČISTILNO MLEKO Z ŽABLJEM  15 ml
Bogat vlažilno-čistilno mleko z žajbljem, limono, materino dušico. Uporaba: nanesite na obraz in vrat. Kožo temeljito očisti, jo pomiri in navlaži. Zmanjša pore, uravnava njeno naravno vlažnost in deluje regenerativno.

2.    SUKI KONCENTRIRANI TONIK S ŠITAKE GOBAMI 15 ml
Koncentrirani obrazni tonik s šitake gobami in listi oljk. Okrepi celice, pomaga obnoviti poškodovano kožo, deluje  regenerativno, vlažilno in bogato antioksidativno. Vsebuje tudi izvlečke, ognjiča, sivke, gabeza, vrtnice, albe vere, naravni vitamin C. Uporaba:  Tonik razpršite na kožo in osušite.

3.    SUKI HRANILNI KREMA  ZA OBRAZ »NOURISHING« 7,5 ml
Deluje antioksidativno, posvetli in poživi polt, blaži videz podočnjakov, sončnih peg, spodbuja nastanek kolagena in elastina. Uporaba: takoj po toniziranju nežno masirajte 1-2 kapljici kreme na obraz, vrat in dekolte. Priporoča se kot  nočna krema, lahko tudi kot dnevna.

4.    SUKI INTENZIVNA VLAŽILNA MASKA 7,5 ml
Glukozid vitamina C s podaljšanim delovanjem – svetli kožo, preprečuje hiperpigmentacijo. Nanesemo na vlažno kožo in pustimo delovati od 15 do 20 minut, nato izperemo.

5.    ČISTILNA PENA
Nežni luščilec z limonino travo, kamilico in vitaminom C pospeši obnavljanje, nežno odstrani odmrle celice in očisti kožo. Uporaba: spenimo v dlani z dodatkom kapljice vode in nanesemo na vlažen obraz in dekolte. Speremo. VZOREC

6.    SUKI HRANILNI SERUM  ZA OBRAZ »NOURISHING« 
Bogat vitaminski serum, vsebuje beta karoten in PLO-vitamin A, je bogat z antioksidanti , primeren za prve znake staranja kože.  Uporaba: 1-2 kapljici nanesete na obraz. Priporoča se kot nočni serum, lahko tudi kot dnevni. VZOREC

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Opis krivulje je zato vezan na predstavo o polju dogajanja. Prva in druga stopnja pomenita pripravo na dejavnost, ko se začenja oblikovati ozadje (ki pomeni motive za izpeljavo zastavljene potrebe) in iz njega vstopajo v polje posamezni liki. Dejavnost se začenja po odločitvi, ki jo predstavlja tretja stopnja oz. prevladujoči lik in njegov vpliv v polju, zaključi pa se s sedmo stopnjo, ko je potreba dokončno zadovoljena in se odnosi v polju počasi umirjajo. Osma stopnja označuje dogajanje po zadovoljitvi oz. ugodje ob novi izkušnji ali doseženem uspehu.

Mentor začenja s tretjim delom delavnice, v katerem vsak udeleženec napove zadovoljevanje izbrane potrebe iz vsakdanjega življenja, pristopi k plakatu in izbrano potrebo poskuša tolmačiti s krivuljo. Mentor mu je pri tem v oporo in pomoč, saj je za šolarja ta način razmišljanja povsem nov in drugačen od običajnega. Včasih si šolar izbere zadovoljevanje potrebe, ki je ne zmore speljati do konca in ga pripelje v zastoj. Mentor mu takrat pomaga z vpogledom v polje dogajanja in položajem likov v njem. Zagato naj reši sam, saj gre za njegovo polje oz. njegovo dogajanje. Včasih pa si šolar izbere potrebo, pri kateri ni možna zadovoljitev in pride do zastoja, ki naj ga šolar prepozna in sam odloči, kako naprej. Če pri tej razpravi zmanjkuje časa, naj mentor nadaljevanje preloži za prihodnjič in preide na četrti del delavnice, saj je pomembno, da pri razlaganju krivulje pridejo vsi na vrsto. Le tako si jo bodo zapomnili.

Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Suki Suki
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede