Sukito-go komplet aktivni tretma za sijočo kožo (mešana do mastna koža)

Komplet primeren za &raquo;odpravljanje manjših pomanjkljivosti&#171;.<br> Komplet primeren za »odpravljanje manjših pomanjkljivosti«.
454770 15638

Ocene in mnenja

Opis

1.    SUKI NEŽNO NARAVNO MILO- 41,4g
Nežno vlažilno milo za obraz in telo z limonino travo. Primerno za vse kože, posebno za občutljivo. Omogoča globoko čiščenje kože, odstrani make-up in ohrani  pH vrednost kože. Uporaba:  pri umivanju priporočamo naravno morsko spužvo

2.    SUKI HRANILNI SERUM  ZA OBRAZ »BALANCING«
1-2 kapljici nanesete na obraz. Priporoča se kot nočni serum, lahko tudi kot dnevni.

3.    SUKI OBRAZNA GLINA Z IZVLEČKI BELE VRBE -15 ml
Glina z dodatkom cinkovega oksida deluje obnavljajoče, regenerativno čistilno sredstvo za mastno in nečisto kožo. Uporaba:  1. Za čiščenje; 2. kot maska: nanesemo na obraz od 10 do 15 minut in speremo (lahko se uporablja dnevno)3. Za nego posameznih predelov: nanesite na posamezni mozolj, rdeč madež, ali pego in pustite delovati čez noč.

4.    SUKI KONCENTRIRANI TONIK ZA OBRAZ Z BELO VRBO -15 ml
Koncentrirani obrazni tonik z belo vrbo, aloe vero, kamilico, čajevcem,raztopino cvetnih listov vrtnice, ognjiča, morske trave. Tonik »3 v enem«. Kožo hrani, vlaži , deluje regenerativno. Uporaba: nanesite na očiščeno obraz, vrat, dekolte . Neguje in pomiri razdraženo kožo.

5.    SUKI DNEVNA HIDRATANTNA KREMA/LOSJON Z LIPOSOMI ZA OBRAZ
Lahka dnevna hidratantna krema  s salicini bele vrbe in naravnega retinola.  Uporaba: po toniziranju nežno vtrite 1-2 kapljici kreme na obraz, vrat in dekolte. VZOREC

6.    ČISTILNA PENA
Nežni luščilec z limonino travo, kamilico in vitaminom C pospeši obnavljanje, nežno odstrani odmrle celice in očisti kožo. Uporaba: za čiščenje ličil, primerno za vse tipe kože, še posebno za nečisto, aknasto,in poroženelo kožo. Majhno količino preparata s nekaj kapljicami vode spenite v dlani in nanesite na vlažno kožo obraza, vratu in dekolteja. Sperite s toplo vodo. Za doseganje optimalnega rezultata nadaljujte s priporočeno Suki-jevo nego. VZOREC

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V drugem letu druženja se šolar preskuša v ozaveščenosti in izostritvi organov za stik s seboj, in sicer s poudarkom na odnosu do učenja in dela. Prvo od desetih delavnic namenjam stiku s seboj, ki naj postane sestavni del drugih delavnic in življenja nasploh, tudi učenja. Pomemben je mentorjev pristop, da ne bi šolar stika s seboj razumel kot metodo sproščanja ali meditacije. Gre za urjenje miselne pozornosti na podoben način kot v 4. delavnici, le da tu šolar pozornost usmerja vase, ne v polje dogajanja. Gre za urjenje zbranosti, ne sproščanja! Vzpostaviti stik s seboj pomeni ozavestiti sebe, tj. miselno pozornost usmeriti v lastno odzivanje na neko trenutno dogajanje. Takšno pozorno miselno spremljanje sebe omogoči šolarju zavestni vpogled v lastni življenjski slog, saj je poudarek na stiku s seboj, ne stiku z okoljem. Je značilno človeška lastnost, ki posamezniku omogoča zavestno izpeljavo vseh življenjskih nalog, na katere lahko vpliva z lastno voljo.

Za šolarja je stik s seboj še kako pomemben, saj si s tem izgrajuje zavest o sebi in osebnost. Mentor pa naj ga ne vznemirja s teoretičnimi razpravami o zavesti, saj so preveč zapletene in jih bo prepoznaval četrto leto druženja. V tej delavnici naj šolar spozna, da je zavestno odločanje vezano na stik s seboj in da prekinitev stika (odmik od sebe) pomeni tudi prekinitev pozornosti. Nekatere dejavnosti ne potrebujejo nenehne miselne pozornosti in smo jih izrinili iz zavesti ter prepustili avtomatizmom. Takšne dejavnostgi so npr. plavanje, hoja, smučanje, kolesarjenje, upravljanje avtomobila in številna druga ponavljajoča se opravila, včasih (iz malomarnosti) celo pitje kave, hranjenje, branje, brskanje po nosu, praskanje po zadnjici in druge dejavnosti, ki bi morale ostati ozaveščene. Še manj ustrezna je prekinitev stika s seboj v trenutku, ko bi ga morali ohraniti za soočenje s čustveno neprijetno okoliščino in za ozaveščen odziv nanjo. Očitno v tistem trenutku ni poguma ne za soočenje ne za rešitev iz zagate. Raje se vedemo kot noj, ki ob nevarnosti potisne glavo v pesek. Pomembno bi bilo torej, da šolar ozavesti, kdaj, v katerih okoliščinah in na kakšen način prekinja stik s seboj in beži od sebe. Potem bo manj strahu, panike, treme pred tablo, psihosomatskih motenj in manj zlorab hrane ali drog.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Suki Suki
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja