Sukrin Bread Mix z ovsom in sezamom, 220 g

Sukrin Low Carb je posebna mešanica za pripravo kruha z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ter z vsebnostjo ovsa, mandljev ter sezama. <br> Sukrin Low Carb je posebna mešanica za pripravo kruha z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ter z vsebnostjo ovsa, mandljev ter sezama.
27585 27585

Ocene in mnenja

Opis

Sukrin Low Carb je posebna mešanica za pripravo kruha z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ter z vsebnostjo ovsa, mandljev ter sezama.

Oves, mandlji ter sezam dajo spečenemu kruhu prav posebno aromo ter okus ob enem pa ga obogatijo s prehranskimi vlakninami.

Oves - je žitarica, odlično živilo v prehrani ljudi, saj je bogat vir hranil

sezam - Je obogaten z vitaminom E, lignani, fitosterole, esencialnimi aminokislinami...

Sukrin Low Carb mešanica je namenjena izdelavi visoko kakovostnega kruha, ki je odličnega okusa ter prijetne slastne teksture. 1 rezina Sukrin Low Carb kruha vsebuje tako samo 2 grama ogljikovih hidratov.

Presežek ogljikovih hidratov se v telesu počasi pretvori in skladišči v obliki maščobnih zalog in maščobnih blazinic, zato je lahko prehranjevanje s kruhom, ki vsebuje manj ogljikovih hidratov tudi del shujševalne kure.

Sestavine Sukrin Bread Mix mešanice

V 100 g mešanice se nahaja: 5.1 gramoa maščob vseh vrst, samo 3,9 g ogljikovih hidratov, ter 15,4 g prehranskih vlaknin, ki se ne prebavijo vendar pripomorejo in sodelujejo k prebavi ter beljakovine in sol.

Mešanica Sukrin Low Carb tako ne vsebuje:glutena, pšenične moke ali sledi pšenice, kvasa, mleka ali sestavin pridobljenih iz njega, soje. Ena vrečka pripravka Sukrin je primerna za 530 grama težko štruco kruha.

Tako spečen kruh ne vsebuje glutena, kar je primerno tudi za vse tiste alergike, ki ne prebavljajo glutena. Kruh ne vsebuje nikakršnih konzervansov, ojačevalcev okusa ter GMO (gensko modificiranih organizmov).

Nasveti za uporabo Sukrin Low Carb

Kruh lahko uporabljate tudi kot toast, da bo kruh bolj zanimiv, ko ga boste spekli pa dodajte še po okusu mediteranska in druga zelišča, olive, posušene paradižnike ipd..

Pripravite lahko tudi tako imenovani sladki kruh, pri čemer uporabite za pripravo eno izmed ustreznih Sukrin sladil, sadje, cimetov prah ipd..

Priprava kruha s pomočjo mešanice Sukrin

- pečico dodobra segrejte na optimalno temperaturo 175 stopinj celzija

- vsebino vrečke stresite v posodo za mesenje ter dodajte tej mešanici 400 mL vode. Namesto vode lahko dodate mleko ali celo jogurt.

- testo dobro premešajte ter ga pustite stati 5 minut, ker testo ne vsebuje glutena in ne vsebuje kvasa ni potrebno da vzhaja

- testo s pomočjo žlice nadevajte v pekač, obložen s papirjem za peko in z mokrimi rokami oblikujte štruco kruha ali manjše štručke.

- tako oblikovano testo pečite 60 minut v kolikor ste oblikovali štruco kruha,v kolikor pa ste oblikovali štručke pa pečite le cca. 20 minut

Zaužijte ohlajen izdelek. Štručke oziroma kruh, ki ste ga pripravili iz Sukrin Low Carb mešanice lahko po potrebi tudi zamrznete.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sukrin Sukrin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede