Sukrin FiberFin moka, 400 g

Sukrin FiberFin moka je inovativen izdelek in spada v skupino Sukrin prehranskih sladilnih dopolnil. Sukrin FiberFin moka je inovativen izdelek in spada v skupino Sukrin prehranskih sladilnih dopolnil.
529851 27582

Ocene in mnenja

Opis

Sukrin FiberFin moka je inovativen izdelek in spada v skupino Sukrin prehranskih sladilnih dopolnil.

Sukrin FiberFin moka je obogatena s prehranskimi vlakninami, ki so izrednega pomena za pospeševanje prebave ter njeno normalizacijo. Prehranske vlaknine so dveh tipov in sicer vodotopne ter netopne prehranske vlaknine - da je prebava kar se da normalizirana je priporočljivo uživati oba tipa vlaknin.

Priporočljiv dnevni vnos vlaknin znaša 30 g. Vlaknine se v prebavnem traktu človeka ne prebavijo in nimajo hranilne vrednosti - pripomorejo le k izboljšanju prebave ter lajšanju izločanja blata.

Sukrin FiberFin moka je kakor nalašč za nadomeščanje vlaknin, ki jih z normalno vendar pogosto procesirano hrano ne dobimo dovolj.
Omenjena moka Sukrin tako vsebuje 6 gramov vlakninskih snovi v eni sami žlici.

Uporaba Sukrin FiberFin moke

Ustrezno količino moke primešajte smoothijem, jogurtom ter ostalim beljakovinskim napitkom. Moko Sukrin lahko uporabite tudi kot delen nadomestek navadne moke. Tako bo vaše pecivo oziroma hrana, ki jo pripralvjate bolj polnovredna ter obogatena z vlakninskimi snovmi.

FiberFin moka je kakor nalaš za povečanje vsebnosti prehranskih vlaknin v svoji dnevni prehrani ter na račun tega zmanjšate GI ali glikemični indeks jedi.
Moko dodajte vsem vrstam pekovsih izdelkov in sicer kruhu, pici, palačinkam, vafljem, muffinom ipd.

Prav tako ima FiberFin moka signifikantno nižjo energijsko vrednost izdelka, saj napram navadni moki vsebuje vsaj 33% manj kalorij. Tako ob uporabi te moke pazite tudi na svojo telesno težo ter jo korigirate. Ena žlica Fiberfin moke zagotovi toliko vlaknin kot 100 g navadne polnozrnate moke.

Sukrin FiberFin moka - prednosti uporabe

- naraven pripravek, ki ne vsebuje glutena

- je kakor nalašč za vse tiste osebe, ki so genetsko nagnjeni k razvoju sladkorne bolezni, saj z zaužitjem FiberFin moke, zaužijete manj sladkorjev, posledično je povišanje glukoze v krvi manjše

- varen za uporabo

- prehranski dodatek, ki je obogaten z vlakninskimi snovmi

- pripomore k normalizaciji prebave

- deluje protektivno ter olajša delovanje prebavnega trakta

- kot delni dodatek vsem pekovskim izdelkom (s Sukrin FiberFin moko lahko nadomestite do eno petino navadne moke)

Sestavine Sukrin FiberFin moke

Sukrin FiberFin moka ne vsebuje maščob, prav tako ne vsebuje nasičenih maščobnih kislin.

Na 100 g izdelka pa moka Sukrin FiberFin vsebuje kar 60 g vlaknin ter 31 g ogljikovih hidratov, ki dajejo moč ter zalogo energije.

Sukrin FiberFin moka je narejena predvsem iz škroba pridobljenega iz koruze. Te vrste "težko prebavljiv škrob" pa je posebna vrsta škroba, ki se ne prebavi, temveč se obnaša kot prehranska vlaknina.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sukrin Sukrin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede