Sulfoderm S čistilni gel za obraz in telo, 60 mL

Ta izjemno intenzivni in obenem nežni brezalkalni čistilni gel je primeren za vsakodnevno čiščenje obraza in telesa. Ta izjemno intenzivni in obenem nežni brezalkalni čistilni gel je primeren za vsakodnevno čiščenje obraza in telesa.
594971 14015

Ocene in mnenja

Opis

Ta izjemno intenzivni in obenem nežni brezalkalni čistilni gel je primeren za vsakodnevno čiščenje obraza in telesa. Učinkuje  regenerativno in dezodorira. Nežno odstranjuje umazanije na koži, primeren je tudi za odstranjevanje ličil.

Uporaba

Zjutraj in/ali zvečer čistilni gel z malo vode razpenite, nanesite na obraz in vrat ter ga nalahno vtrite v kožo. Nato ga temeljito sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

ZASTOJ: Kadar je polje dogajanja nepregledno in je likov v njem preveč, se oblikuje nejasna miselna predstava, ki šolarja ne zmore usmeriti v jasne odločitve. Ker ima z doslej izbranimi odločitvami slabe izkušnje, mu zmanjkuje samozaupanja in išče oporo v drugih. Dobra telesna in umska opremljenost mu kaj dosti ne pomagata. postaja neodločen, izbira neprimerne rešitve ali pa odlaga reševanje zastavljene naloge oz. zadovoljitev potrebe. Počasi mu upada samozavest in mu zmanjkuje poguma, čustvena stiska pa narašča.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sulfoderm Sulfoderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja