x
Vse kategorije
Sunvit sladilo za diabetike, 1000 tablet
Sunvit sladilo za diabetike, 1000 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Sunvit sladilo za diabetike, 1000 tablet

Proizvajalec: Upina
Nadomestek za sladkor Sunvit.
Cena: 10,99 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Nadomestek za sladkor Sunvit A A je sestavljen iz sladil Aspartam in Acesulfam K. Je visoke kakovosti, ker ima čist, sladek okus sladkorja, brez grenkih kemičnih ali kovinskih priokusov kot nekatera druga sladila. Topen in obstojen je tudi v hladnih tekočinah. Pri visokih temperaturah (npr. pri peki) ne spreminja lastnosti.

Dnevna dopustna količina sladila Sunvit A A je zelo visoka (do 2800 mg za Aspartam in do 1050 mg za Acesulfam K, računano na 70 kg telesne teže), kar je pribl. 130 tabletk dnevno.


Dispenzerji (s pritiskom na gumb) vsebujejo 150 tabletk, lončki za polnjenje pa 1000 tabletk (enostavno in cenejše). Ena tabletka nadomesti sladkobo ene čajne žličke sladkorja (4,2 g).

Priloge

Ali ste vedeli

Rak

Rak je tabu. Toliko bolj nerazumljivo je, da predstavlja ta tema še vedno tabu. Veliko prizadetih je izključenih ali pa ne morejo o bolezni neprisiljeno govoriti. Čeprav rak ni nalezljiva bolezen, se z bolniki včasih ravna, kot da bi bila.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Raven sladkorja v krvi - preverite jo!

Sladkorno bolezen uvrščamo med dejavnike tveganja za nastanek najpomembnejših kroničnih nenalezljivih bolezni, kot so srčno-žilne (koronarne) bolezni, možganske žilne bolezni in periferne žilne bolezni. Žal pa marsikdo prvih znakov, ki so značilni... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.