x
Vse kategorije
Sunvit sladilo za diabetike, 150 tablet
Sunvit sladilo za diabetike, 150 tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Sunvit sladilo za diabetike, 150 tablet

Proizvajalec: Upina
Nadomestek za sladkor Sunvit.
Cena: 2,99 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Nadomestek za sladkor Sunvit A A je sestavljen iz sladil Aspartam in Acesulfam K. Je visoke kakovosti, ker ima čist, sladek okus sladkorja, brez grenkih kemičnih ali kovinskih priokusov kot nekatera druga sladila. Topen in obstojen je tudi v hladnih tekočinah. Pri visokih temperaturah (npr. pri peki) ne spreminja lastnosti.

Dnevna dopustna količina sladila Sunvit A A je zelo visoka (do 2800 mg za Aspartam in do 1050 mg za Acesulfam K, računano na 70 kg telesne teže), kar je pribl. 130 tabletk dnevno.


Dispenzerji (s pritiskom na gumb) vsebujejo 150 tabletk, lončki za polnjenje pa 1000 tabletk (enostavno in cenejše). Ena tabletka nadomesti sladkobo ene čajne žličke sladkorja (4,2 g).

Priloge

Ali ste vedeli

Rak

Živeti z rakom. Pa vendar se je strah pred boleznijo zmanjšal. Pred tridesetimi leti je rak pomenil hudo bolezen, ki je vodila v hitro smrt. Danes pa pogosto predstavlja kronično bolezen, s katero se lahko še dolgo živi, polovica vseh bolnikov pa tudi ozdravi. Zaradi tega so na pomenu pridobili rehabilitacijski ukrepi. PO končani terapiji poskušajo prizadeti ponovno doseči dobro telesno in psihično kondicijo, nekateri pa se morajo po operaciji naučiti živeti z znatnimi omejitvami.

V zadnjih dvajsetih letih se je pri zdravljenju nekaterih oblik raka, na primer limfomu, levkemiji in raku mod, stopnja uspešnosti vidno povečala, pri raku dojk in raku prebavil pa le nekoliko, možnost preživetja pa znatno. Če se zajame vse oblike raka in stopnje razvitosti bolezni, ozdravi dandanes več kot 50 odstotkov vseh bolnikov.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Raven sladkorja v krvi - preverite jo!

Sladkorno bolezen uvrščamo med dejavnike tveganja za nastanek najpomembnejših kroničnih nenalezljivih bolezni, kot so srčno-žilne (koronarne) bolezni, možganske žilne bolezni in periferne žilne bolezni. Žal pa marsikdo prvih znakov, ki so značilni... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Accu-Chek Guide merilnik glukoze, 1 set

8,73 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.