Sunvit sladilo za diabetike, 150 tablet

Nadomestek za sladkor Sunvit. Nadomestek za sladkor Sunvit.

Ocene in mnenja

Opis

Nadomestek za sladkor Sunvit A A je sestavljen iz sladil Aspartam in Acesulfam K. Je visoke kakovosti, ker ima čist, sladek okus sladkorja, brez grenkih kemičnih ali kovinskih priokusov kot nekatera druga sladila. Topen in obstojen je tudi v hladnih tekočinah. Pri visokih temperaturah (npr. pri peki) ne spreminja lastnosti.

Dnevna dopustna količina sladila Sunvit A A je zelo visoka (do 2800 mg za Aspartam in do 1050 mg za Acesulfam K, računano na 70 kg telesne teže), kar je pribl. 130 tabletk dnevno.


Dispenzerji (s pritiskom na gumb) vsebujejo 150 tabletk, lončki za polnjenje pa 1000 tabletk (enostavno in cenejše). Ena tabletka nadomesti sladkobo ene čajne žličke sladkorja (4,2 g).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Živeti z rakom. Pa vendar se je strah pred boleznijo zmanjšal. Pred tridesetimi leti je rak pomenil hudo bolezen, ki je vodila v hitro smrt. Danes pa pogosto predstavlja kronično bolezen, s katero se lahko še dolgo živi, polovica vseh bolnikov pa tudi ozdravi. Zaradi tega so na pomenu pridobili rehabilitacijski ukrepi. PO končani terapiji poskušajo prizadeti ponovno doseči dobro telesno in psihično kondicijo, nekateri pa se morajo po operaciji naučiti živeti z znatnimi omejitvami.

V zadnjih dvajsetih letih se je pri zdravljenju nekaterih oblik raka, na primer limfomu, levkemiji in raku mod, stopnja uspešnosti vidno povečala, pri raku dojk in raku prebavil pa le nekoliko, možnost preživetja pa znatno. Če se zajame vse oblike raka in stopnje razvitosti bolezni, ozdravi dandanes več kot 50 odstotkov vseh bolnikov.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Upina Upina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja