SunWarrior Beauty Greens Kolagen Booster Pina Colada, 300 g

SunWarrior Beauty Greens Kolagen Booster je veganski kolagen, edinstvena lepotna mešanica z eksotičnim okusom Pina Colade. SunWarrior Beauty Greens Kolagen Booster je veganski kolagen, edinstvena lepotna mešanica z eksotičnim okusom Pina Colade.
32934 32934

Ocene in mnenja

Opis

SunWarrior Beauty Greens Kolagen Booster je veganski kolagen, edinstvena lepotna mešanica z eksotičnim okusom Pina Colade.

Prednosti veganskega kolagena SunWarrior Beauty Greens

  • eksotičen okus Pina Colada
  • ne vsebuje mleka ter laktoze
  • brez glutena
  • ne vsebuje GSO in soje
  • veganski izdelek
  • presno in ekološko

Delovanje veganskega kolagena z okusom Pina Colada Beauty Greens Kolagen Booster

Prehransko dopolnilo SunWarrior je rastlinskega izvora in nudi naravno podporo koži, nohtom, lasem ter sklepom. Namesto, da bi vase vnašali kolagen s prehranskimi dopolnili, katerih izvor so kosti, kož in vezivnih tkiv živali, izberite veganski kolagen Podjetje SunWarrior je razvila kolagen booster, ki ne vsebuje kolagena, vendar ima unikatno lepotno mešanico, ki telesu pomaga pri tvorbi lastnega kolagena.

Dodajanje kolagena je zelo smiselno po dopolnjenem 25. letu. Gre za najbolj zastopano beljakovino v vašem telesu. Telo ga tvori in obnavlja samostojno. S staranjem pričnejo zaloge kolagena hitro upadati. Na zalogo kolagena pa vplivajo tudi zunanji dejavniki kot so voda, zrak, stres in hrana.

Dodaten razlog za uživanje prehranskega dopolnila Beauty Greens Kolagen Booster je tudi mešanica ekstraktov ekološke zelenjave. Sok pšenične trave, listnatega ohrovta, moringe ter drugi ekstrakti so skupaj enakovredni kar 1 porciji zelenjave. S prehranskim dopolnilom SunWarrior tako poskrbite za zunanji izgled in notranje dobro počutje.

V prehranskem dopolnilu so številne sestavine, ki poskrbijo da lepotna mešanica učinkuje na pravih mestih. Mineral silika, spirulina, ekološka goba rumena drhtavka, špinača in drugo ekološko listnato zelenje.

Kot kolagen je v našem telesu naravno prisotna tudi hialurosnka kislina. V kozmetiki zelo pogosta sestavina v kremah, ki izboljšujejo elastičnost kože ter imajo vlažilen učinek. V prehranskem dopolnilu pa ga preprosto zaužijete.

Kokosova voda je bogata z elektroliti, ki jih telo potrebuje, vsebuje pa tudi pomembne antioksidante.

Številni minerali, ki jih vsebuje Beauty Greens Kolagen Booster prispevajo k še boljšim učinkom prehranskega dopolnila.

Biotin prispeva k vzdrževanju normalnih las in normalne kože. Hkrati prispeva k normalni energijski presnovi in normalni presnovi makrohranil.

V prehranskem dopolnilu je tudi vitamin C, ki prispeva k normalnem tvorjenju kolagena za normalno delovanje kože, kosti, zob, dlesni, hrustanca, krvnih žil. Zelo znan je vitamin C tudi zaradi vpliva na normalno delovanje imunskega sistema ter zaščite celic pred oksidativnim stresom. Ob tem pa tudi prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Zaradi primerne sestave, je kolagen primeren tudi za tiste, ki se prehranjujejo skladno z načeli LCHF in keto prehrane.

Tabela sestavin

Ekološka kokosova voda, ekološka naravna aroma pina colada, ekološki sok mlade pšenične trave, ekološko zelenje v prahu (kodrolistnati ohrovt, listi mlade špinače, alga spirulina), ekološki listi moringe v prahu, cel ekološki rakitovec (vir vitamina C), ekološka goba rumena drhtavka, ekološki sok limone, ekološki ekstrakt sadeža amla (vir vitamina C), hialuronska kislina, ekstrakt bambusa, mešanica zelenja v prahu (kalčki brokolija, ekstrakt čebule, paradižnik, brokoliji, korenje, špinača, kodrolistnati ohrovt, brstični ohrovt), ekstrakt ekoloških listov stevije (steviol glikozidi), simbiotična mešanica bakterijskih kultur (l-acidophilus, l-plantarum, l-casei, l-rhamnosus, B-lactis, L-salvarius, B-bifidum), ekstrakt iz listov ekološke svete bazilike, ekološko olje sončničnih semen.

Jemanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni odmerek je 1 merica.

Eno merico veganskega kolagena primešajte v 300 mL izbranega napitka – voda, rastlinsko mleko, sveže iztisnjen sok ali smuti. Dobro premešajte in sveže zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SunWarrior SunWarrior
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja