SunWarrior Collagen Building slana karamela veganski kolagen, 500 g

Za lepoto kože, nohtov in las si privoščite veganski kolagen SunWarrior Collagen Building z odličnim okusom slane karamele. Za lepoto kože, nohtov in las si privoščite veganski kolagen SunWarrior Collagen Building z odličnim okusom slane karamele.
32936 32936

Ocene in mnenja

Opis

Za lepoto kože, nohtov in las si privoščite veganski kolagen SunWarrior Collagen Building z odličnim okusom slane karamele.

Prednosti Collagen Building veganskega kolagena

  • inovativen okus slane karamele
  • brez  glutena
  • ne vsebuje mleka in laktoze
  • presno
  • primerno za vegane
  • ne vsebuje soje in GSO

Delovanje in aktivne sestavine

Zaloge kolagena v telesu so vsako leto manjše. Po 25. letu starosti se začnejo občutno zmanjševati, še dodatno pa za njihovo zmanjšanje poskrbijo zunanji dejavniki kot so veter in voda, ter način našega prehranjevanja. Da bi dosegli optimalne zaloge te najbolj pogoste beljakovine v telesu, je smiselno, da ga dodajamo s prehranskimi dopolnili.

Če želite izbrati popolnoma veganski kolagen, ki ni pridobljen iz kosti, kož in vezivnih tkiv živali, izberite kolagen Collagen Building z edinstvenim okusom slane karamele. Podjetje SunWarrior je s posebno inovativnim načinom izdelala kolagen, popolnoma rastlinskega izvora, ki vsebuje edinstveno mešanico iz rastlinskih peptidov, ki sodelujejo v telesu pri tvorbi kolagena.

SunWarrior mešanica vsebuje odlične sestavine in prispeva k boljšemu izgledu kože. Telo pred-molekule, ki jih predstavljajo rastlinske aminokisline in peptidi, spremeni v kolagen in s tem dopolni zaloge kolagena.

V lepotni mešanici Collagen Building se nahajajo številne sestavine s pozitivnimi učinki. Prehransko dopolnilo je tako še bolj učinkovito zaradi vsebnosti mineralov ter vitaminov, ki so prisotni zaradi ohrovta in špinače, ki sta sestavini tega prehranskega dopolnila. Svoj prispevek k učinkom Collagen Building prispeva tudi ekološka goba rumena drhtavka in spirulina ter riževi peptidi in ekološke beljakovine graha. Prav tako SunWarrior prehransko dopolnilo vsebuje mineral silika ter ekološki rakitovec, ki je znan po svojem prispevku k naravni obrambi in odpornosti telesa in prispevku k kardiovaskularnem zdravju (On Hold Botanicals). Ob tem pa rakitovec prispeva k izboljšanju splošnega stanja organizma (On Hold Botanicals).

Poseben doprinos daje tudi hialuronska kislina. Verjetno to sestavino poznate zaradi številnih kozmetičnih izdelkov, ki vlažijo kožo in jo delajo bolj elastično. S prehranskim dopolnilom Collagen Building pa to sestavino zaužijete in tako poskrbite za lepoto tudi od znotraj navzven.

K vzdrževanju normalnih las in normalne kože prispeva biotin. Ta sestavina prehranskega dopolnila hkrati prispeva tudi k normalni energijski presnovi in normalni presnovi makrohranil.

Prehransko dopolnilo vsebuje tudi vitamin C. Zelo poznan vitamin zaradi vseh svojih pozitivnih učinkov. Vitamin C prispeva k normalnem tvorjenju kolagena za normalno delovanje kože, kosti, zob, dlesni, hrustanca, krvnih žil. Pomemben vpliv ima tudi na normalno delovanje imunskega sistema ter zaščito celic pred oksidativnim stresom. Ob tem pa tudi prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. 

Uživanje in priprava prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos je 1 merica.

Da bo okus odličen in da bo tekstura prijetno gladka, priporočamo, da eno merico vmešate v 300 mL tekočine – voda, svež sok, smuti, rastlinsko mleko in takoj zaužijete. Če si boste napitek pripravili vnaprej, ga shranite v hladilnik in ga zaužijte še isti dan.

Posvetujte se z zdravnikom, če želite pričeti z dietnim režimom s tem izdelkom. Prav tako se posvetujte z zdravstvenim delavcem, če ste noseči, dojite ali želite zanositi in bi želeli uživati ta izdelek.

Hranite v temnem in hladnem prostoru, stran od neposredne svetlobe. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SunWarrior SunWarrior
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja