SunWarrior Liquid Light mineralni kompleks fulvične kisline, 946.3 mL

SunWarrior Liquid Light mineralni kompleks fulvične kisline v vaše telo prinese izjemno spojino, ki pripomore k boljšemu prenosu hranil v telesu. SunWarrior Liquid Light mineralni kompleks fulvične kisline v vaše telo prinese izjemno spojino, ki pripomore k boljšemu prenosu hranil v telesu.
32952 32952

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

SunWarrior Liquid Light mineralni kompleks fulvične kisline v vaše telo prinese izjemno spojino, ki pripomore k boljšemu prenosu hranil v telesu.

Značilnosti mineralnega kompleksa fulvične kisline SunWarrior

  • ne vsebuje glutena
  • brez laktoze
  • brez GSO in soje
  • primerno za vegane
  • ne vsebuje topil, kemikalij in drugih umetnih substanc

Delovanje Liquid Light

Mineralni kompleks Liquid Light SunWarrior je kompleks fulvične kisline na rastlinski osnovi, ki ga je narava ustvarila v starodavnih rastlinskih nahajališčih še preden je bilo prisotno onesnaževanje modernega časa.

Fulvična kislina je naravna spojina, ki jo lahko zasledimo v bogatih organskih tleh. Njen nastanek je odvisen od razgradnje organskih snovi s strani mikrobov. Fulvična kislina je zelo močan nravni prenašalec hranil. Pravzaprav ne gre niti za kislino niti za mineral, temveč za kompleksno spojino

Mineralni kompleks Liquid Light vsebuje ionske oblike mineralov, ki so naravno ustvarjeni iz usedlin organskih rastlin in starodavnih prsti, ki so bogate z minerali. S hladnim postopkom, brez uporabe kemikalij, so ionski minerali ekstrahirani. Takšen način omogoča ustvarjanje stabilnega mineralnega prehranskega dopolnila v obliki tekočine.

Prehransko dopolnilo uporabite pred ali po vadbi, da vam zagotovi veliko število mineralov in tudi minerale v sledovih ter elektrolitov.

Tabela sestavin napitka na dnevni odmerek

Količina sestavin v 30 mL dnevnega odmerka: 

Sestavina Količina na porcijo % RDA vrednosti *
Železo 2,8 mg 16%
Jod 75 mcg 50%
Krom 4 mcg 11%
* Odstotek RDA vrednosti temeljijo na 2000 kalorični dieti.

Jemanje prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos je 30 mL.

Prehransko dopolnilo ima nekoliko specifičen oster mineralni okus. Uživate ga lahko samostojno ali ga dodate pijači. Predlagamo, da ga primešate v vodo, sveži sok ali limonado.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: SunWarrior SunWarrior
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja