Super Magnesio PG prah, 150 g

<strong>Super Magnesio PG prehransko dopolnilo je prehranski dodatek, ki vsebuje predvsem magnezij, ta pa pripomore k zmanjšanju izčrpanosti vašega organizma ter zmanjšani morebitni utrujenosti.<br></strong> Super Magnesio PG prehransko dopolnilo je prehranski dodatek, ki vsebuje predvsem magnezij, ta pa pripomore k zmanjšanju izčrpanosti vašega organizma ter zmanjšani morebitni utrujenosti.
4015 4015

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Super Magnesio PG prehransko dopolnilo je prehranski dodatek, ki vsebuje predvsem magnezij, ta pa pripomore k zmanjšanju izčrpanosti vašega organizma ter zmanjšani morebitni utrujenosti.

Magnezijevi ioni delujejo pozitivno in uravnavajo delovanje živčnega sistema, prav tao ugodno vplivajo na delovanje psiholoških dejavnikov.

Magnezijevi ioni so izrednega pomena pri delovanju mišic, še posebej so pomembni pri nepredvidenemu krčenju mišičnega tkiva. Magnezij spada tudi v skupino pomebnih elektrolitov ter tako ohranja normalno osmotsko ravnotežje.

Super Magnesio PG prehransko dopolnilo ohranja vitalne kosti in ustrezno uravnava ravnotežje telesnih tekočin.

Vsebnost snovi v Super Magnesio PG prehranskemu dopolnilu

2 čajni žlički (kar predstavlja tudi maksimalni dnevni odmerek prehranskega dopolnila) vsebuje 430 mg magnezija.

Prašek vsebuje še citronsko kislino, aromatiziran pa je s prijetno aromo po limoni.

Magnezij je v prehranskem dopolnilu prisoten v obliki magnezijevega karbonata. Ne vsebuje glutena, zato je primeren za vse osebe, ki so obolele za celiakijo.

Uporaba prehranskega dopolnila

Odmerite 1 do 2 majhni žlički prehranskega dopolnila, ki ga raztopite v kozarcu tople ali mrzle vode. Prehransko dopolnilo je najbolje zaućiti po samem obroku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje grla

Psevdokrup
Psevdokrup je z virusi povzročena akutna oteklina sluznice pod glasilkama. Prizadene lahko predvsem majhne otroke. Prepoznaven je po dihalni stiski in krčevitem, lajajočem kašlju, ki nastopa pretežno ponoči. Vročina se pojavlja pri približno vsakem drugem prizadetem. Ker obstaja nevarnost zadušitve takoj poiščite nujno medicinsko pomoč.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja