Supradyn Imuno vitamin C, 20 šumečih tablet
Supradyn Imuno vitamin C, 20 šumečih tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Supradyn Imuno vitamin C, 20 šumečih tablet

Supradyn Imuno vitamin C v eni šumeči tableti vsebuje kar 500 mg vitamina C za podporo vašemu imunskemu sistemu.
Cena: 5,48 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Supradyn Imuno vitamin C v eni šumeči tableti vsebuje kar 500 mg vitamina C za podporo vašemu imunskemu sistemu.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • oblika šumečih tablet
  • brez odmerjanja dnevnega odmerka
  • enostavno za pripravo
  • 500 mg vitamina C v eni tableti
  • dobrega okusa

Delovanje Imuno vitamin C Supradyn

Prehransko dopolnilo Supradyn Imuno vitamin C je prehransko dopolnilo v obliki šumečih tablet. Je izjemno preprosto za uporabo. Ker že z eno šumečo tableto zagotovite ustrezne količine vitamina C svojemu telesu, ni potrebnega nobenega odmerjanja ali kakšne zahtevne priprave. Le kozarec vode in ena šumeča tableta, ki naredi okusno osvežilno pijačo. Ta pa ob zaužitju prispeva vašemu telesu na različne načine.

Vitamin C je med populacijo zelo znan vitamin. Kljub temu pa se veliko prebivalcev ne zaveda dejanskega vpliva vitamina C na delovanje človeškega telesa in kakšne posledice ima lahko pomanjkanje.

Čeprav naj bi z uravnoteženo in raznoliko prehrano zaužili dovolj vitamina C za normalno prispevanje k različnim telesnim funkcijam, se pri nekaterih pojavi pomanjkanje tega pomembnega vitamina. V hitrem tempu življenja težko vzdržujemo zdravo in uravnoteženo prehrano. Tudi uživanje živil, ki imajo velike količine vitamina C, je težko stalno uživati, saj so to predvsem sezonska živila kot so paprika, jagodičevje in citrusi. Povečane potrebe po C vitaminu imajo tudi kadilci in različni bolniki, ter osebe, ki so fizično bolj aktivne.

Znano je, da zadostne količine vitamina C prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema prav tako pa zaščiti celice pred oksidativnim stresom. Tudi med intenzivno vadbo in po njej, vitamin C pripomore k vzdrževanju normalnega delovanja imunskega sistema. Vitamin C pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Ob zgoraj naštetem, vitamin C pripomore tudi k normalni energijski presnovi. Hkrati pa prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema ter normalni psihološki funkciji.

Zelo pomemben pa je tudi doprinos zadostnih količin vitamin C k normalnem tvorjenju kolagena. Vitamin C namreč prispeva k normalnemu tvorjenju kolagena za normalno delovanje tako krvnih žil kot kosti in hrustanca. Ob tem pa vitamin C prispeva tudi k normalnemu tvorjenju kolagena za normalno delovanje kože, dlesni in tudi zob.

Pomanjkanje vitamina C torej vpliva na delovanje zelo raznolikih telesnih funkcij. Težave so lahko tako celostne in opozarjajo, da je potrebno v telo vsakodnevno vnesti zadostne količine vitamina C.

Sestavine

Priporočen dnevni odmerek, 1 šumeča tableta, vsebuje 500 mg vitamina C in izvleček pomarančne lupine.

sredstvi za uravnavanje kislosti: citronska kislina, natrijev karbonat; L-askorbinska kislina; sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; barvili: rdeče iz rdeče pese, natrijev riboflavin 5'- fosfat; aroma pomaranče; citrusni bioflavonoidni kompleks (Citrus Sinensis L.); sladilo: sukraloza

Uživanje prehranskega dopolnila

Priporočen dnevni odmerek je ena šumeča tableta.

Priporočen dnevni odmerek velja za otroke starejše od 14 let in odrasle.

Šumečo tableto lahko zaužijete kadarkoli v dnevu, tudi ob zajtrku. Eno šumečo tableto raztopite v 200 mL navadne vode in počakajte, da se šumeča tableta popolnoma raztopi. Nato spijte celotno količino takoj po pripravi.

Prehransko dopolnilo ni primerno za osebe s hemokromatozo ali ledvičnimi boleznimi.

Dodatni opis

Glukozamin je izdelan s patentiranim, svetovno priznanim procesom Regenasure, ki zagotavlja dosledno in zajamčeno razpoložljivost izdelka in doseženo najvišjo stopnjo učinkovitosti na tržišču. 

Izdelan je iz sveže BIO koruze, ki raste na bioloških kmetijah v Iowi in ni okužen s strupenimi snovmi in alergeni, ki se lahko pojavijo pri nekaterih operacijah gojenja školjk.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.