Surfa Safe Premium dezinfekcijska pena, 750 mL

<strong>Surfa Safe Premium dezinfekcijska pena je čistilna dezinfekcijska pena namenjena za razkuževanje in dezinfekcijo medicinskih pripomočkov, raznih površin. </strong> Surfa Safe Premium dezinfekcijska pena je čistilna dezinfekcijska pena namenjena za razkuževanje in dezinfekcijo medicinskih pripomočkov, raznih površin.
936669 14057

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv na sledeči povezavi >>!

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Surfa Safe Premium dezinfekcijska pena je čistilna dezinfekcijska pena namenjena za razkuževanje in dezinfekcijo medicinskih pripomočkov, raznih površin.

Surfa Safe Premium dezinfekcijska pena je izdelek, ki hkrati čisti in razkužuje.

Pripravljen je za takojšnjo uporabo in ne vsebuje alkohola in dišav. Kompaktna pena je še posebej primerna za čiščenje in dezinfekcijo polimernih materialov, zlasti polikarbonata (pleksi stekla). Pena je izredno učinkovita na viruse.

Uporaba pene Surfa Safe Premium

Peno nanesemo direktno na površino, ki jo nameravamo čistiti oz. dezinficirati, lahko pa tudi na tkanino, s katero opremo ali površino brišemo. Peno enakomerno porazdelimo in jo pustimo, da se posuši. Spiranje ni potrebno, razen v primeru, ko površina pride v direkten stik s sluznico ali hrano. Takrat priporočamo spiranje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Človek sicer razlikuje med stotinami različnih okusov, ker je okus vezan na zaznavo vonja, tipa, toplote in celo bolečine. Živčne poti teh čutil tečejo namreč do srednjih možganov precej skupaj in se zaznave zato prepletajo. Če npr. pri pokušanju nekaterih manj znanih hranil izločim vonj (si zamašim nos), jih lažje použijem, ker ne zaznam okusa. Kadar ima neka jed izrazito pekoč okus, povzroča občutek bolečine, kadar je okus lužnat ali trpek, ga preko čutnic za tip doživljam kot pritisk, ki »usta zveže skupaj«, Sicer imamo ljudje vsega skupaj 10.000 okušalnih brbončic, s pomočjo katerih ločujemo štiri osnovne okuse: kislo, slano, sladko in grenko, ki jim Kitajci dodajajo še trpek, lužnat, pekoč in sluzast okus. Največ brbončic je na jeziku, nekaj pa jih je tudi na mehkem nebu, jezičku, na zadnji žrelni steni in v grlu.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anios Anios
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja