SVR [A] Lift Serum, 30 ml steklenička s kapalko

SVR [A] Lift Serum je gladilni koncentrat, izboljšuje teksturo kože, deluje na gubice SVR [A] Lift Serum je gladilni koncentrat, izboljšuje teksturo kože, deluje na gubice
454575 5848

Ocene in mnenja

Opis

Gladilni koncentrat, izboljšuje teksturo kože, deluje na gubice

Nepravilna koža, nepravilnost kože, razširjene pore, gube.

Ta serum, je z A vitaminom obogaten serum, retexturizira kožno tkivo, da kožo zgladi. Iz dneva v dan se tekstura kože izpopolnjuje, kakovost kože se izboljša, koža pa izgleda vidno mlajša.

Vsebuje visoko koncentracijo vitamina A, izboljšuje teksturo kože in gladi kožo. Vsak dan je tekstura kože bolj čista, kakovost kože izboljšana in koža je tudi videti mlajša.

Vsebuje 2 obliki vitamina A, ki učinkujeta na zgornji in spodnji del epidermisa in nudita optimalno toleranco za občutljivo kožo:

- 0,2 % čistega retinola v inkapsulirani obliki v liposomih v fosfolipidni membrani - kontinuirano se sprošča znotraj epidermisa
- 0,1 % čistega retinola – nežno in intenzivno gladi površino kože

Kdaj uporabi SVR koncentrat?

Konzcentrat SVR uporabljajte v sledečih slučajih:

  • neizenačen ten,
  • nepravilnosti na površini kože,
  • razširjene pore,
  • gube in konture na površini obraza

Uporaba SVR [A] Lift Serum-a

nanesti zjutraj ali zvečer pred kremo ali ga pomešati s kremo. Izogibati se kontaktu z očmi.

Občutljiva koža: retinol je močna molekula, ki aktivira obnovo celic. Uporabljati vsake 3 dni, če ga koža dobro prenaša, ahko preidite na 2 dni in vsaki dan. V primeru lupljenja, rdečice in pekočega občutka, uporabljajte vsake 3 dni.
Ni priporočljivo za nosečnice.

Za kaj gre in za koga je?

Vitamin A / Retinol je vodilna učinkovina proti staranju, ki kožo retekturizira in odpravi globoke gube. Močna, 0,3% koncentracija je dovolj za obnovo vaše kože. SVR je izbral dve obliki vitamina A, vključno z inkapsulirano obliko za učinkovitost na vseh ravneh povrhnjice in optimalno toleranco za občutljivo kožo. Kombinacija nežno gladi površino kože in obnavlja povrhnjico.

Čisti retinol, inkapsuliran z 0,2% koncentracije z liposomi v fosfolipidni membrani - podobno kot v kožnih celicah - se sprošča v povrhnjici.
Njegova mlečno galenska formula se takoj zlije s kožo in nežno razprši njene aktivne sestavine po celotni površini kože.

Opozorilo ob uporabe izdelka

Nobeno toksikološko tveganje ni dokazano, vendar zaradi previdnosti ne priporočamo njegove uporabe pri nosečnicah. 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Podobno kot strešna kritina gradijo celice roženo plast povrhnjice in jo zaščitijo z zaščitno plastjo z obeh strani: zarodne celice omejujejo vdor vlagi, ki se nahaja v spodnjih plasteh kože, s čimer preprečijo izhlapevanje tekočine iz kože.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov