SVR Clairial Night nočni piling, 50 ml tuba na potisk

SVR Clairial Night nočni piling je inovativni proizvod SVR laboratorijev namenjen predvsek odstranjevanju nečistot na površini kože obraza, med drugim pa tudi poenoti morebitne hiperpigmentacije na površini obraza. SVR Clairial Night nočni piling je inovativni proizvod SVR laboratorijev namenjen predvsek odstranjevanju nečistot na površini kože obraza, med drugim pa tudi poenoti morebitne hiperpigmentacije na površini obraza.
6577 6577

Ocene in mnenja

Opis

SVR Clairial Night nočni piling je inovativni proizvod SVR laboratorijev namenjen predvsek odstranjevanju nečistot na površini kože obraza, med drugim pa tudi poenoti morebitne hiperpigmentacije na površini obraza.

Izdelek - nočni piling je še kako primeren za nočno nego in nočno piling odstranjevanje morebitnih neprijentih depigmentacij, ki povzročajo neprijentosti na površini vašega obraza. 

Za koga je izdelek SVR Clairial Night  primeren?

Izdelek je primeren za vse kožne tipe. 

Piling s pridom uporabite v primeru neprijetnih rjavih madežev, ki se pojavijo na površini kože obraza. Kadar je vaša koža izrazito neenakomerno pigmentirana.- v takem primeru je izdelek odlična izbira. 

Posledica prekomernega izpostavljanja soncu so tudi tako imenovani sočni pigmentacijski madeži, kar je še eden izmed primerov, ko je uporaba izdelka SVR Clairial Night nočni piling še kako priročna. 

Pomembne in ključne aktivne sestavine

Depigmentacijski kompleks - je kompleks, katerega je namen predvsem borba proti številnimi kožnim težavam, ki so posledica neenakomernosti kožnega tena. 
Encim papaje - nežno eksfolira in pospešuje depigmentacijo oziroma kožo poenoti
Niacinamid: regeneira kožno bariero in njeno sposobnost zaščite, ki je še intenzivnejša

Napredek od prve uporabe tretmaja naprej

Koža je irazito bolj čista, še posebej če izdelek uporabljate redno. Že od prve uporabe je koža izrazito bolj čista, na videz pa bolj sijoča in regenerirana. 

Vidnost madežev, ki so posledica okolja, njegovega onesnaženja in UV sončnega obsevanja ter posledice omenjenih težav, ki se rezultirajo predvsem na površini kože so manj vidni, ten postane od aplikacije do aplikacije vedni bolj sijoč in izenačen. 

Pumpica izdelka omogoča bolj homogen in natančen nanos izdelka.

• 20% (1) manjša intenzivnost madežev v 14 nočeh
• 35% (1) bolj sijoč ten
• 22% (1) prečiščena tekstura kože
(1) Samoocena na 32 testirancih v 14 dneh pri vsakodnevni uporabi.

Uporaba izdelka SVR Clairial Night nočni piling

Izdelek uporabite po svoji redni nočni rutini. Piling nanesite zvečer in sicer z enim pritiskom na pumpico v tankem sloju. 

Pozor ob uporabi pilinga

V primeru, da uporaba pilinga povzroča neprijetno zbadanje, srbečico in podobne neprijetne simptome je najbolje, datretma uporabljate le enkrat na dva dni. 

Izogibati se področju okoli oči. V slučaju kontakta z očmi temeljito izprati. Izogibati se stiku s soncem. Če se temu ne da izogniti, se je treba namazati z zelo visoko zaščito.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Metode kontracepcije

Kdaj morate k zdravniku?
Če jemljete kontracepcijske tablete, se morate takoj posvetovati z zdravnikom v primeru prisotnih znakov tromboze (huda bolečina ali oteklina spodnje okončine, kašelj, prisotnost težke sape, nepojasnjene bolečine v prsnem košu ali izkašljevanja krvi); srčnega infarkta (nenadna, huda bolečina v prsnem košu, ki se širi v levo roko) ali možganske kapi (delna ali popolna izguba vida, dvojni vid, nezmožnost govorjenja, spremembe ali izguba sluha, okusa ali vonja, omotica ali nezavest, šibkost ali omrtvičenje okončine). Posvet je potreben čimprej; tudi v primeru, ko zatipljete zatrdlino v dojki; nadalje ko morate zaradi zdravstvenega stanja jemati antibiotike ali druga zdravila; če boste imobilizirani ali imeli operativni poseg v naslednjih štirih tednih; če imate neobičajno in hudo krvavitev iz vagine ali pa sumite, da ste noseči. Ob prisotnosti določenih bolezni (npr. sladkorna bolezen, zvišan krvni tlak, debelost, hiba srčnih zaklopk, krčne žile, migrena) se jemanje kontracepcijskih tabletk odsvetuje, zato morate zdravnika opozoriti na vse dosedanje bolezni. Če se menstruacija po prekinitvi jemanja tabletk ne pojavi v šestih mesecih, je potrebna diagnostika zaradi opredelitve vzroka.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov