SVR Hydracid C20 krema proti gubam s C vitaminom, 30 mL

SVR Hydracid C20 krema proti gubam s C vitaminom intenzivno vlaži in odpravlja kožne nepravilnosti. SVR Hydracid C20 krema proti gubam s C vitaminom intenzivno vlaži in odpravlja kožne nepravilnosti.
13596 13596

Ocene in mnenja

Opis

SVR Hydracid C20 krema proti gubam s C vitaminom intenzivno vlaži in odpravlja kožne nepravilnosti.

Sestavine SVR Hydracid C20 kreme

Glavne sestavine SVR Hydracid C20 kreme so sledeče:

Vitamin C - izdelek je oplemeniten z visokimi koncentracijami askorbinske kisline, ki velja za močno antioksidativno komponento. Kozmetična krema je prav zaradi visoke vsebnosti vitamina C vrhunski izdelek, ki omogoča intenzivno nego ter zaščito pred delovanjem radikalov iz okolja.

Radikali povzročajo lipidno peroksidacijo, ob enem pa tudi pospešujejo intenzivno staranje kože, zato je uporaba antioksidativne kreme izrazitega pomena.

Vitamin C ima v organizmu številne pomembne vloge - v kozmetičnem pogledu pa predvsem sledeče:

  • stimulacija sinteze kolagena ter elastinskih kožnih vlaken, kidajejo koći polnost
  • izboljšan videz kože, izboljšan ten
  • poenotenje tena kože, posvetlitev
  • kožo pomladi ter jo regenerira
  • osvežen videz

Uporaba SVR Hydracid C20 kreme

Kremo nanesite na površino kože, ki naj bo predhodno temeljito očiščena. Izdelek nanesite 1 krat do 2 krat dnevno na povrršino predhodno očiščene kože obraza. Kremo nanesite predvsem v jutranjem času in pred večernim počitkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vaše vprašanje, kaj namerava šolar spremeniti, je sicer na mestu, a zanj nemara pretežko, saj še nima pravih predstavo učenju. Pomagajte mu tako, da ga opozorite na njegov izbor ozadja in ga pobarate, katero ozadje bi bilo zanj manj obremenjujoče. Šolar naj sam ugotovi, da je najprimernejše ozadje učenja težnja po znanju, izobrazbi, boljšem položaju v družbi itd. Liki, ki vstopajo v polje iz takega ozadja, pa so različni dejavniki, povezani s šolo: učitelji, učbeniki, on sam, sošolci, šolska stavba, telovadnica, igrišče itd. Dogajanje bo v tem primeru bolj sproščeno, saj se bo ozadje pravočasno umaknilo in bo šolar pozornost posvečal odnosom med liki. Skušajte ga prepričati, naj se vživi v trenutno učno težavo, si zamisli odnos med liki in pove, kaj izraža vsak lik in kako »tišči«, Na krivulji samouravnavanja si bo označil trenutni položaj in rešitev bo kot na dlani.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov