x
Vse kategorije
SVR Liftiane krema za normalno/mešano kožo, 40 mL
SVR Liftiane krema za normalno/mešano kožo, 40 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

SVR Liftiane krema za normalno/mešano kožo, 40 mL

Proizvajalec: Svr
SVR Liftiane krema za nego obraza je primerna za intenzivno glajenje ter regeneracijo gub ter gubic, ki so še posebej izrazite na predelu obraza.
Cena: 31,70 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenanti-age
Tip izdelkakrema, krema, krema za obraz

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

SVR Liftiane krema za nego obraza je primerna za intenzivno glajenje ter regeneracijo gub ter gubic, ki so še posebej izrazite na predelu obraza.

SVR krema je primerna predvsem v sledečih situacijah:

  • intenzivna nega proti staranju kože
  • potreba po izboljšanju čvrstosti kože
  • potrebna nega, kadar je koža obraza prekomerno ohapna
  • kadar koža potrebuje čiščenje ter globinsko nego z anti age učinkom

SVR Liftiane krema za negoobraza vsebuje pomembno komponento resveratrol, ki je poznan antioksidant. Antioksidanti ščitijo kožno bariero in celice pred napadom prostih radikalov, ki povzročijo lipidno peroksidacijo in s tem posledično propad celice.

Sestavine SVR Liftiane kreme za nego obraza

resveratrol - antioksidativno delovanje

hialuronska kislina - je velika organska molekula, ki skrbi za intenzivno vlaženje kože obraza. Hialuronska kislina je pravi magnet za vodo.

Uporaba SVR Liftiane kreme za nego obraza

Kremo nanesite venomer na področje očiščene kože obraza. Nanos napravite zjutraj in/ali zvečer pred večernim počitkom.

O liniji SVR liftiane

Kozmetična linija SVR liftiane je primerna za negovanje ženske kože med 35 in 45 letom starosti. Kozmetična nega omogoča zabrisanje prvih vidnih obraznih kontur, omogoči večjo čvrstost kreme ter izboljša videz kože obraza.

Kozmetični izdelki SVR Liftiane ne vsebujejo parabenov, alergenih snovi in drugih motilcev občutljive kože. Kozmetični izelki SVR so dermatološko preizkušeni in testirani na občutljivi kožo obraza.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Udeleženci naj prepoznajo, da sta psihično in telesno le dve plati iste medalje, ki pomeni življenje, saj se na psihične dražljaje odzivamo tudi s telesom in na telesne tudi s psiho (čustvi, razumom). Zato je pomembno ostati optimist v odnosu do sebe, do svojega zdravja in življenja nasploh.

Delavnico velja raztegniti na več srečanj, lahko jo tudi ponovimo kdaj pozneje oz. posamezne dele (npr. nek simptom) obravnavamo pri drugih delavnicah. Mladostnik naj izve, da bi si mladost lahko podaljšal vsaj za 50 let, a jo med 15. in 30. letom z nespametnim načinom življenja prav za toliko postara, še posebej z zlorabo tobaka, alkohola in drog ter neskladnostjo z biološkirni ritmi. Tudi temu načinu staranja velja posvetiti vsaj eno srečanje.

To delavnico namenjam ozaveščenosti gibanja, ki naj postane sestavni del naslednjih delavnic, saj je v »sedeči civilizaciji« tudi šolarjeva gibalna dejavnost vedno bolj okrnjena in jo kaže nenehno spodbujati, da bi šolar ozavestil lastno gibanje. Motnje zbranosti se pri njem med poukom ali učenjem kažejo kot motorični nemir, tj. kot vsiljeni in nehoteni ponavljajoči se gibi, ki so odraz stiske, napetosti, dolgočasja in (ali) odklanjanja šole oz. miselnih naporov. So pač odraz prekinitve stika s seboj oz. odmika od sebe, ki je v potrošništvu vsakdanja stvar. S spodbujanjem zavestnega in načrtnega gibanja pa šolar krepi stik s seboj, telesno in duševno moč, odpornost in sposobnost obvladovanja prostora. Pri takem gibanju je pomembno sodelovanje, ne tekmovanje, saj je cilj gibanja krepiti vztrajnost, zdržljivost, odločnost, budnost, poštenost, tovarištvo, igrivost, sproščenost in optimizem. Tekmovanje je preveč vezano na stres, napetost, prestiž in na neobziren odnos do lastnega telesa.

Mentor naj delavnico začne z izvajanjem skladnih telesnih gibov, ki jih udeleženci ponavljajo kot pri aerobiki, le da so gibi počasnejši in natančno prernišljeni, da bi jih zmogel vsak od njih sproti ozavestiti in gibanje tudi doživeti. Tako nekako, kot Kitajci vsako jutro izvajajo tai chi chuan v parku ali pred nekim rastlinjem.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenanti-age
Tip izdelkakrema, krema, krema za obraz

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.