x
Vse kategorije
SVR Liftiane krema za okrog oči in ustnic, 15 mL
SVR Liftiane krema za okrog oči in ustnic, 15 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

SVR Liftiane krema za okrog oči in ustnic, 15 mL

Proizvajalec: Svr
SVR Liftiane krema za okrog oči in za nego ustnic je primerna za intenzivno glajenje ter regeneracijo gub ter gubic, ki so še posebej izrazite na predelu okoli oči in na predelu okoli ustnic.
Cena: 21,50 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Predel uporabeokoli oči
Vsebujehialuronsko kislino, resveratrol
Tip izdelkakrema, krema, krema za okrog oči

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

SVR Liftiane krema za okrog oči in za nego ustnic je primerna za intenzivno glajenje ter regeneracijo gub ter gubic, ki so še posebej izrazite na predelu okoli oči in na predelu okoli ustnic.

SVR krema je primerna predvsem v sledečih situacijah:

  • zabuhlost okrog predelov oči
  • nega proti vidnim podočnjakom
  • intenzivna nega proti staranju kože
  • potreba po izboljšanju čvrstosti kože

SVR Liftiane krema za nego področja okoli oči vsebuje pomembno komponento resveratrol, ki je poznan antioksidant. Antioksidanti ščitijo kožno bariero in celice pred napadom prostih radikalov, ki povzročijo lipidno peroksidacijo in s tem posledično porpad celice.

Sestavine SVR Liftiane kreme za okrog oči

resveratrol - antioksidativno delovanje

hialuronska kislina - je velika organska molekula, ki skrbi za intenzivno vlaženje kože obraza. Hialuronska kislina je pravi magnet za vodo.

Uporaba SVR Liftiane kreme za okrog oči

Kremo nanesite venomer na področje očiščene kože obraza. Nanos napravite zjutraj in/ali zvečer pred večernim počitkom.

O liniji SVR liftiane

Kozmetična linija SVR liftiane je primerna za negovanje ženske kože med 35 in 45 letom starosti. Kozmetična nega omogoča zabrisanje prvih vidnih obraznih kontur, omogoči večjo čvrstost kreme ter izboljša videz kože obraza.

Kozmetični izdelki SVR Liftiane ne vsebujejo parabenov, alergenih snovi in drugih motilcev občutljive kože. Kozmetični izelki SVR so dermatološko preizkušeni in testirani na občutljivi kožo obraza.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Telesni odziv je lahko odsev telesnih, duševnih (psihičnih) ali duhovnih izzivov, dražljajev ali motenj in se lahko kaže v številnih različicah, od povsem nenevarnih do zelo resnih. Najbolj' običajni primeri so neustrezna telesna drža, način hoje, gibalna neskladnost, nepričakovano zardevanje, bledica, kurja polt, tresenje, vzdihovanje, požiranje, pogrkovanje, pospešeno dihanje in druge telesne »spozabe«, zlasti v prehrani. Bolj jasni odzivi so psihosomatske motnje, npr. glavobol, cmok v grlu, tiščanje v prsih, bruhanje, razbijanje srca, znojenje, driska, zgaga, nespečnost, nočna mora, vrtoglavica in številne druge. Nevarni odzivi pa so psihosomatske bolezni, npr. astma, ekcem, debelost, anoreksija, bulimija, čiri na črevesju, sladkorna bolezen, rak itd. Nekateri telesni odzivi (npr. stres, povišana telesna temperatura, bolečina in utrujenost) terjajo takojšnje ukrepanje.

Mentor ni zdravstveni delavec, ki bi bil odgovoren za ukrepanje ob zgoraj naštetih simptomih. Z ozaveščenostjo pa jih šolarju pomaga prepoznati, da bi se nanje ustrezno odzval. Ko opazi simptom, šolarja pobara, kaj mu ta simptom sporoča in kaj ob tem sporočilu doživlja. Lahko ga tudi vpraša, kako si ga predstavlja (npr. cmok v grlu), njegovo barvo, velikost, obliko, toploto ird., da bi se z njim lažje soočil kot s subjektom in mu pojasnil svoj odnos oz. namero.

Tretji del delavnice predstavlja vaja, v kateri se šolar uči vzpostavljati stik s telesom oz. posameznim organom kot subjektom, da bi ga lažje doživljal kot del sebe. Šolar se bo vanj lažje vživel, če bo zaprl oči in poslušal mentorjevo navodilo: Zamisli si svoj želodec, položi roko na ta del trebuha in z njim vzpostavi prijateljski stik. Najprej ga pozdravi in se mu opraviči za tvoj malomarni odnos do njega, ko ješ prehitro in mu s tem pošiljaš neprežvečene in prevroče zalogaje hrane, ga včasih z njo preveč obremeniš ali pa predolgo pustiš praznega. Reci mu: 'Vem, da si potrpežljiv in da me le včasih opozoriš nase s tiščanjem, a nočem, da se razboliš .• .' Ponovno se mu opraviči in mu obljubi, da boš do njega bolj obziren in boš z njim pogosteje vzpostavil stik. Nato ga pozdravi in se od njega poslovi.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Predel uporabeokoli oči
Vsebujehialuronsko kislino, resveratrol
Tip izdelkakrema, krema, krema za okrog oči

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.