SVR PhysioPure gel za umivanje, 200 mL

SVR PhysioPure gel za umivanje je izredno lahka ter popolna kombinacija, ki je namenjena intenzivni negi ter čiščenju kože. SVR PhysioPure gel za umivanje je izredno lahka ter popolna kombinacija, ki je namenjena intenzivni negi ter čiščenju kože.
15700 15700

Ocene in mnenja

Opis

SVR PhysioPure gel za umivanje je izredno lahka ter popolna kombinacija, ki je namenjena intenzivni negi ter čiščenju kože.

Prednosti SVR PhysioPure izdelka

  • lahkotna kombinacija čistilnih sestavin
  • popolna tekstura za negovanje kože
  • prijetna čistilna rutina s formacijo nežne čistilne pene
  • hitro čiščenje ter enostavno izpiranje

SVR PhysioPure gel za umivanje kože obraza je primeren za negovanje normalne kot tudi mešane kože. Gel, kljub vsebnosti čistilnih komponent kože ne izsuši, kot se to ponavadi zgodi pri milih brez vlažilnih komponent. Koža prav zaradi vsebnosti vlažilnih komponent ne povzroči izsuševanja epidermalne plasti kože.

Sestavine SVR PhysioPure gela

magnezij - celice so napolnjene z energijskimi zalogami ter so regenerirane.

vlažilni kompleks - patentiran vlažilni kompleks omogoča intenzivno in dolgotrajno vlaženje kože. Koža je zato intenzivno omehčana, zopet prožna ter nič več zategnjena.

Uporaba SVR PhysioPure gela

Zmočite obraz in spenite manjšo količino gela, ter nato temeljito izperite s površine obraza. Tretma obraza lahko nadaljujete s pomočjo tonika.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Razpravljanje in opredeljevanje glede nekaterih vsebin, ki ne zadevajo mladostnika, pač ni primerno. O devištvu, celibatu, homoseksualnosti ali podobnih vsebinah naj razpravljajo tisti, ki je to njihov življenjski slog. Vsak se pač odloča zase in razpravlja o sebi, ne o drugih. V tej delavnici je pomembno, da mladostnik prepozna spolne vloge nasploh in se nauči biti strpen do drugačnosti drugih. Mentor naj nikogar ne sili k razpravljanju, če tega sam ne želi.

O sporazumevanju oz. o aktivnem poslušanju, postavljanju mej, iskrenosti in asertivnosti je mentor udeležence seznanil že prvo leto druženja in predvidevam, da so se tudi kasneje urili v ustvarjalnem sporazumevanju, saj se delavnice namenoma vsebinsko prepletajo. V tej delavnici naj bi utrjevali štiri pravila ustvarjalnega sporazumevanja in postali bolj pozorni na jezik odgovornosti. Sporazumevanje z drugimi hkrati pomeni posameznikovo izpostavljanje javnosti; sporočevalec naj govori v prvi osebi ednine ("jaz - sporočila«) in naj se ne skriva za nedoločniki, množino ali drugo osebo edn ine (»ti - sporočila«).
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov