SVR PhysioPure mleko za čiščenje, 200 mL

SVR PhysioPure mleko za čiščenje je izredno lahka ter popolna kombinacija, ki je namenjena intenzivni negi ter čiščenju kože. SVR PhysioPure mleko za čiščenje je izredno lahka ter popolna kombinacija, ki je namenjena intenzivni negi ter čiščenju kože.
15706 15706

Ocene in mnenja

Opis

SVR PhysioPure mleko za čiščenje je izredno lahka ter popolna kombinacija, ki je namenjena intenzivni negi ter čiščenju kože.

Prednosti SVR PhysioPure izdelka

  • lahkotna kombinacija čistilnih sestavin
  • popolna tekstura za negovanje kože
  • prijetna čistilna rutina s formacijo nežne čistilne pene
  • hitro čiščenje

SVR PhysioPure mleko za hitro čiščenje kože obraza je primeren izdelek za negovanje normalne kot tudi mešane kože. Koža prav zaradi vsebnosti vlažilnih komponent ne povzroči izsuševanja epidermalne plasti kože.

Sestavine SVR PhysioPure mleka

magnezij - celice so napolnjene z energijskimi zalogami ter so regenerirane.

vlažilni kompleks - patentiran vlažilni kompleks omogoča intenzivno in dolgotrajno vlaženje kože. Koža je zato intenzivno omehčana, zopet prožna ter nič več zategnjena.

Uporaba SVR PhysioPure mleka

Zmočite obraz in spenite manjšo količino mlekoa, ter nato temeljito izperite s površine obraza. Tretma obraza lahko nadaljujete s pomočjo tonika.

SVR PhysioPure mleko upoabite tako, da ga nanesite na površino obraza in telesa. Izdelek nanesite na kožo s pomočjo bombažne vatke, saj je tako nanos bolj enakomeren in higieničen. Po potrebi je možno obraz negovati tudi tako, da se mleko nanese na površino kože s pomočjo prstnih blazinic.

Po nanosu mleka lahko nadaljujete z tonificiranjem kože s SVR PhysioPure tonikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Mladostnik naj se nauči ločevati med zaljubljenostjo in ljubeznijo. Zaljubljenost je čustvo in strast, ki stopnjuje veselje do življenja in dela, pobudi ustvarjalnost, a vodi v strah pred izgubo in ljubosumje, ljubezen pa je vrednota oz. nagnjenje, da se za blaginjo drugega trudiš enako kot za svojo. Bolj kot strast so pomembne naklonjenost, nežnost in pripadnost. To zmore le odprt, sproščen in osebnostno zrel posameznik z občutkom lastne vrednosti, sicer ne bi bil sposoben prilagajanja, odpuščanja in strpnosti, ki so osnovni pogoj za vzdrževanje in razvoj ljubezni. Ljubezen je zato nujna za ohranjanje odnosa do partnerja, otrok, prijateljev ali dela. Ljubezen do bližnjega (»bratovska ljubezen«) je nujna za ohranjanje dobrih medčloveških odnosov, ki vodijo v svet brez sovraštva in vojn. Kjer ni duhovnosti oz. ljubezni, je veliko razdrtih družin, sovraštva, jeze in zamer, ki povzročajo vojne in bolezni.

Ljubi lahko le tisti, ki je svoj duhovni prostor očistil teh nadlog in razvija v sebi medsebojno pomoč in dobronamernost. "Čiščenje zavesti" je možno z obvladovanjem sebe, zdravim prehranjevanjem, petjem, telesnim in duševnim sproščanjem, plavanjem, planinarjenjem in s prostovoljnim delom.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov