SVR Sensifine AR micelarna vodica proti rdečici, 500 mL

SVR Sensifine AR micelarna vodica proti rdečici je namenjena zaščiti pred nastankom rdečične kože,o braz je nežno negovan, rdečica pa izgine. SVR Sensifine AR micelarna vodica proti rdečici je namenjena zaščiti pred nastankom rdečične kože,o braz je nežno negovan, rdečica pa izgine.
940453 13357

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Drago **** 5. 08. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

SVR Sensifine AR micelarna vodica proti rdečici je namenjena zaščiti pred nastankom rdečične kože,o braz je nežno negovan, rdečica pa izgine.

Micelarna vodica je primerna za nego obraza, čistite pa lahko tudi predele oči in ustnic. Izdelek je pe posebej učinkovit pri odstranjevanju morebitnih nečistot, predvsem dekorativnih sredstev, make upa, ki je lahko tudi lipofilne narave.

Koža je po čiščenju z micelarno vodico prijetno očiščena, regenerirana, postane pa tudi mehka.

Uporaba SVR Sensifine AR micelarne vodice

Manjšo količino micelarne vodice nanesite na kozmetično krpico ter jo pustite predvsem na redelu, kjer se pogosto izraža rdečica. Nežno odstranjujte sledi vseh nečistot, očistite obraz, ustnice in predel kože okrog oči.

Prednosti izdelka SVR Sensifine micelarne vodice

  • se hitro vpije
  • priporočen izdelek s strani dermatologov in alergologov
  • izdelek je nekomadogen, ne maši por
  • je fiziološkega pH
  • ne vsebuje vonjav in ne vsebuje umetnih barvil
  • ne vsebuje lanolina, parafina, surfaktantov ali kakršnih koli penilnih sedstev
  • ne vsebuje mineralnih olj

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - Preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Zakaj: Med napornim 50-minutnim treningom lahko z znojem izločite kar liter vode, od tega je en odstotek strupov. Več kot se gibate, več strupov izločite. Če je telo dejavno, je tudi črevesje dejavno. Zaprtje in neredno odvajanje blata sta kazalnika preobremenjenosti sistema. Aerobna vadba pa lahko za 50 odstotkov pospeši delovanje črevesja. Najboljše od vsega je, da boste z redno telovadbo hitreje izgubili odvečne kilograme in izboljšali zdravje. Izguba odvečnih kilogramov pri hitrih in radikalnih dietah, ki jih ne odobravam, vodi v nenadno izločanje strupov v vaš sistem, česar telo ne more prenesti. Če se redno gibate v sklopu zdravega in uravnoteženega načrta prehrane, torej če pokurite več kalorij, kot jih zaužijete, potem bo začelo vaše telo energijo črpati iz maščobnih zalog.

Kako pogosto: Vsaka aerobna vadba se mora izvajati od 20 do 60 minut vsaj petkrat na teden. Raziskava kaže, da imajo ljudje, ki redno telovadijo, večjo odpornost proti stresu kot tisti, ki tega ne počnejo. Zapomnite si: kadar začenjate program vadbe, se ga morate lotiti počasi in previdno. Če boste hoteli preveč in prehitro, telo ne bo sposobno prenesti številnih prostih radikalov, ki se izločajo v organizem. Zgodi se lahko, da zbolite za prehladom ali kakšno drugo boleznijo.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov