SVR [SPF30] zaščitni serum - koncentrat, 30 mL

SVR Ampoule Protect [SPF30] je močan koktajl sestavin za zaščito pred soncem in sestavin proti onesnaževanju, ki globinsko zaščitijo vašo kožo. SVR Ampoule Protect [SPF30] je močan koktajl sestavin za zaščito pred soncem in sestavin proti onesnaževanju, ki globinsko zaščitijo vašo kožo.
7557 7557

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Urška **** 12. 11. 2017 15:10
zelo prijeten vonj in koža postane zelo mehka Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

SVR Ampoule Protect [SPF30] je močan koktajl sestavin za zaščito pred soncem in sestavin proti onesnaževanju, ki globinsko zaščitijo vašo kožo.

To senzorično suho olje pomaga zaščititi kožo pred različnimi zunanjimi vplivi, ki pogosto izredno negativno vplivajo na koćo obraza.

Sestavine in učinki

1. s kombinacijo štirih izjemno učinkovitih krem ​​za sončenje ponuja široko in močno zaščito pred delovanjem sončnih žarkov.

2. močan antioksidativni koktajl ustvarja ščit, ki zaščiti kožo pred onesnaženjem in zagotavlja tudi zaščito pred prostimi radikali. Poleg naštetega to inovativno suho olje pomaga nahraniti kožo od znotraj in jo zaščititi pred dehidracijo. 

Prednosti seruma SVR 

Ta serum je odlična zaščita za tiste, ki živijo v urbanih območjih in morajo kožo zaščititi pred neprijetnostmi iz okolja ter pred onesnaženostjo, ki je v urbanih mestih večja.

Kar 86% tega seruma trdi, da je polt po uporabi tega izdelka enakomernejša ter poenotena.

Poleg tega 78% trdi, da je koža intenzivno zaščitena pred zunanjimi dejavniki. Redna uporaba izdelka beleži tudi 14-odstotno zmanjšanje temnih madežev, 15% rdečice in osupljivo izboljšanje gladkosti za kar 36%.

Karakteristike [SPF30] zaščitnega seruma

Tekstura: suho olje;
Težave s kožo: izpostavljenost onesnaženju, koža, ki izgleda zdolgočaseno
Čas nanosa: zjutraj;
Starost: 15+;
Tip kože: vsi tipi kože, vključno z občutljivo;

Glavne prednosti kozmetičnega izdelka

  • ščiti pred onesnaženostjo mestnih okolij,
  • neguje kožo, deluje kot podlaga za ličenje,
  • ščiti pred sončnim sevanjem, 
  • Formulirano brez: parabenov.

Glavne sestavine

kombinacija štirih organskih sestavin za zaščito pred soncem (Uvasorb HEB, Uvinul T 150, Tinosorb S in Uvinul A Plus) ščiti kožo pred širokim spektrom sevanja;
močna kombinacija antioksidantov, ki vsebujejo izvleček vrtne kreše, jagode Schisandra in vitamin E, se borijo proti prostim radikalom in tako kožo ščitijo pred onesnaževanjem.

Kako uporabiti SVR serum?

Na roko nanesite nekaj kapljic inovativnega SVR Ampoule Protect [SPF30] seruma in enakomerno porazdelite po obrazu kot zadnji korak rutine za nego kože.

Ne pozabite, da se je nujno izogniti očesnim konturam. Po nanosu seruma pustite nekaj časa, da le-ta prodre sozi celice kože in nato uporabite ličila in druga dekorativna sredstva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Barvna slepota

Večina barvno slepih ne loči med rdečo in zeleno barvo. Največ težav to povzroča v prometu, še posebej pri slabi vidljivosti. Bolniki, ki imajo manjšo obliko te motnje, imajo težave le v neugodnih svetlobnih pogojih. Nekateri barvno slepi ne ločijo modre in rumene barve, zato pri dnevni svetlobi vidijo samo z desetino normalne ostrine vida (dnevna svetloba), medtem ko je njihova zmožnost vida ponoči ali ob svitanju povsem normalna. Prav tako imajo težave s fiksiranjem predmetov in črk, zaradi česar pogled neprestano beži sem ter tja (nistagmus). Tipična je tudi občutljivost na bleščanje, sicer pa prizadeti sploh ne vidijo barv, ampak le različne odtenke bele, sive in črne.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov