SVR Topialyse krema za umivanje atopične kože, 200 mL

SVR Topialyse krema za umivanje atopične kože je inovativna kozmetična nega, primerna za nežno negovanje in umivanje atopične kože, ki je nagnjena k reaktivnosti in atopičnim odzivom. SVR Topialyse krema za umivanje atopične kože je inovativna kozmetična nega, primerna za nežno negovanje in umivanje atopične kože, ki je nagnjena k reaktivnosti in atopičnim odzivom.
9819 9819

Ocene in mnenja

Opis

SVR Topialyse krema za umivanje atopične kože je inovativna kozmetična nega, primerna za nežno negovanje in umivanje atopične kože, ki je nagnjena k reaktivnosti in atopičnim odzivom.

Negovalna krema za umivanje Topialyse, ki je proizvedena v laboratorijih SVR, je pomirjujoče čistilno sredstvo proti praskanju on srbečici, priporočljivo je za nežno čiščenje, pomirja in zmanjša draženje še posebej v primeru močno suhe kože.

Krema je še posebej primerna za občutljivo kožo z atopijo ter tudi za negovanje obraza in telesa celotne družine, vključno z otroci kot tudi z odraslimi.

Čistilno kremo SVR Topialyse sestavljajo omega 3, 6 in 9 maščobne kisline, ceramidi in hialuronska kislina, ki je namenjena za zaščito in obnovo kožne pregrade.

Krema ob nanosu prav tako omejuje rast bakterij in izboljšase morebitna srbčečica, izboljša se udobje kože med vsakodnevnim čiščenjem.

Izdelek ima hipoalergično formulo, ki jo testirana pod dermatološkim nadzorom, da je zagotovljena popolna toleranca kože, še posebej na občutljivi koži.

Kako uporabljati SVR Topialyse kremo?

Sredstvo za čiščenje nanesite na mokro kožo, nežno vmasirajte in nato temeljito sperite s čisto vodo. Sledite suhi koži topialyse smolni kremi.

Prednosti čistilne kreme

Visoko tolerančna formula je kot nalašč za celotno družino, odrasle, otroke in dojenčke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Seneni nahod

Kako seneni nahod vpliva na vaše življenje?
Seneni nahod vpliva na slabšo kakovost življenja, opravljanje dela oz. šolskih obveznosti in produktivnost ter pomeni določeno finančno obremenitev (zdravila, spremembe v bivalnem okolju). Pričakovana življenjska doba je normalna, zmožnost za delo pa je praviloma neokrnjena.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Svr Svr
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov