Tantum verde oralno pršilo, 30 mL

Ima protivnetne lastnosti, hkrati pa s svojimi analgetskimi sestavinami deluje protibolečinsko. Ima protivnetne lastnosti, hkrati pa s svojimi analgetskimi sestavinami deluje protibolečinsko.
074969 6140

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Tantum Verde sprej je namenjen uporabi lokalno v ustih. Izdelek deluje protivnetno, hkrati pa s svojimi učinkovinami deluje protibolečinsko. Uporablja se v predelih ustne votline in žrela 

Uporaba

Aktivirajte pršilo tako da večkrat iztisnete vsebino, dokler ne začne iz cevke pršiti raztopina. Nato cevko vstavite v ustno votlino in zadravilo razpršite v usta po obolelem predelu. 

Doziranje

Odrasli 4-8 razpršite 2-6 krat dnevno,
otroci od 6 do 12 let 4 razpršite 2-6 krat dnevno, 
otroci mlajši od 6 let pa po 1 krat razpršite glede na kilogram telesne teže do največ 4 razpšitve 2-6 krat dnevno. 
Dnevne doze obvezno ne prekoračite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Hripavost

Če bo presodil, da je potrebno, vas bo napotil k otorinolaringologu. Ta bo s pomočjo ogledalca, ki ga bo vtaknil v ustni del žrela, pregledal glasilke ter ocenil njihovo stanje in delovanje. Včasih tak pregled ni dovolj, zato je za natančnejšo določitev diagnoze potrebna t. i. direktna laringoskopija, ko si glasilke prikažemo s posebnim mikroskopom. Ob neposredni laringoskopiji je možno s sprememb v grlu odvzeti tudi majhen košček tkiva, ki ga nato patolog pregleda pod mikroskopom, da ugotovi, za kakšen bolezenski proces gre.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sse Sse
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov