Taoasis Aromastream Mini USB difuzor, 1 set

Priročen in majhen difuzor Aromastream Mini USB, ki deluje brezžično in poskrbi za prostor napolnjen z čudovitimi vonjavami vaših najljubših eteričnih olj. Priročen in majhen difuzor Aromastream Mini USB, ki deluje brezžično in poskrbi za prostor napolnjen z čudovitimi vonjavami vaših najljubših eteričnih olj.
32810 32810

Ocene in mnenja

Opis

Priročen in majhen difuzor Aromastream Mini USB, ki deluje brezžično in poskrbi za prostor napolnjen z čudovitimi vonjavami vaših najljubših eteričnih olj.

Prednosti in lastnosti difuzorja Aromastream Mini USB

  • brezžično delovanje
  • priložen vonj Baldini Wellness
  • set vsebuje 10 rezervnih flis krpic
  • napajanje z USB kablom

Karakteristike Aromastream Mini USB difuzorja

Priročen difuzor lahko postavite kamorkoli, saj deluje brezžično. Za še bolj enostavno uporabo poskrbi možnost USB napajanja.

Majhna velikost difuzorja omogoča diskretno umestitev v katerikoli prostor. Tako boste brez težav prijetno osvežili katerikoli prostor v vašem domu ali podjetju. V prostoru bo za prijeten občutek poskrbela še nežna svetloba, ki jo oddaja difuzor.

Za prijeten vonj poskrbi priloženo BIO eterično olje, ki bo poskrbelo za optimalno sprostitev. Baldini wellnes združuje prijeten sladek vonj pomaranče, ki ga dopolnjujeta kamilica in vanilja.

Set vsebuje napravo z vsemi priključki in Taoasis Wellnes 10 mL

Dimenzija difuzorja Ø 10 cm, višina: 6 cm

Uporaba difuzorja

Difuzorju so priložene flis krpice na katere nanesite nekaj kapljic vašega priljubljenega eteričnega olja. Svetujemo vam, da za vsako eterično olje uporabite svojo flis krpico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov