Taoasis BIO negovalno olje argan, 50 mL

BIO arganovo negovalno olje je bogato hranljivo olje, ki ga lahko uporabite za nego kože in las. BIO arganovo negovalno olje je bogato hranljivo olje, ki ga lahko uporabite za nego kože in las.
20294 20294

Ocene in mnenja

Opis

BIO arganovo negovalno olje je bogato hranljivo olje, ki ga lahko uporabite za nego kože in las.

Prednosti in lastnosti arganovega negovalnega olja

  • hladno stiskano olje
  • izvrstno za zrelo kožo
  • bogato z antioksidanti
  • certifikata BIO, NaTrue

Delovanje negovalnega arganovega olja

Arganovo olje je izredno negovalno olje s prijetnim blagim vonjem. To negovalno olje pogosto poimenujejo kar vir lepote. Gre za hladno stiskano arganovo olje, ki ima popolnoma uravnotežene vsebnosti oleinske in linolne kisline. Zaradi prisotnosti vitamina E in skvalena, se arganovo olje najpogosteje uporablja za negovanje kože, za katero želimo da bo še naprej prijetno mehka na otip in zelo prožna. Zelo je priporočeno za nego zrele kože, ki ji po nanosu daje lep in mladosten videz. Po nanosu arganovega olja, je koža optimalno negovana in ustrezno zaščitena pred vplivi okolja.

Arganovo olje pogosto najdemo v izdelkih za negovanje las, saj jih lahko s tem oljem izdatno regeneriramo in okrepimo. Lasje ob redni uporabi arganovega olja postanejo bolj sijoči in mehki ter lažji za razčesavanje.

Uporaba BIO arganovega negovalnega olja

Dragoceno arganovo olje uporabite vsakodnevno za negovanje obraza in telesa. Vključite ga lahko tudi v sproščujoč ritual masaže. Izdelek hranite na suhem in hladnem ter preprečite vpliv direktnih UV žarkov. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja