Taoasis »kul šola« Masterscent bio aroma roll-on, 10 mL

Taoasis BIO aroma roll-on »kul šola« vam s svojim izjemnim vonjem olajša vsak naporen trenutek v šoli, na fakulteti ali na delovnem mestu. Taoasis BIO aroma roll-on »kul šola« vam s svojim izjemnim vonjem olajša vsak naporen trenutek v šoli, na fakulteti ali na delovnem mestu.
19352 19352

Ocene in mnenja

Opis

Taoasis BIO aroma roll-on »kul šola« vam s svojim izjemnim vonjem olajša vsak naporen trenutek v šoli, na fakulteti ali na delovnem mestu.

Prednosti in lastnosti aroma rolona »kul šola«

  • hitro učinkovanje
  • izjemen vonj
  • certifikata BIO, NaTrue

Delovanje aroma rolona

V današnjem času se ljudje srečujemo s psihološko težkimi situacijami. Že šolanje za mlade predstavlja stres, prav tako pa se odrasli z njim zelo pogosto srečajo na delovnem mestu. Ob takšnih trenutkih vam na pomoč priskoči mandljevo olje obogateno z vonjem limone in sivke, ki je shranjeno v priročnem rolonu. Izjemen vonj aroma rolona »kul šola« bo takoj po nanosu začel učinkovati in sproščal napetost med težkimi in napornimi trenutki v šoli, na fakulteti ali na delovnem mestu.

Uporaba Taoasis BIO rolona »kul šola«

Preprosto nanesite na zatilje, zapestja, sence, podplate ali solarni pleksus in se prepustite čudovitemu vonju. Shranjujte v suhem in temnem prostoru ter zaščitite pred direktno sončno svetlobo.

Sestavine INCI

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Limonene, Parfum, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Alcohol, Citral, Farnesol, Geraniol, Linalool.

Eterična olja so narejena iz številnih komponent, komponente so lahko tudi alergenega značaja, zato lahko pri nanosu na kožo izzivejo rdečico ipd. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Jemo z žitom pitano govedino in perutnino, namesto mesa pašnih živali (živali, ki se pasejo s travo, imajo v svojih maščobnih zalogah več omega-3). Enako nevarno paje neuživanje dobrih maščob - omega-3 maščobne kisline se nahajajo v ribah hladnih morij, kot je losos, pa tudi v repičnem in olivnem olju ter oreških - ki lahko prav tako spodbuja vnetje.

Rešitev prehrane za dolgo življenje? Ponovno uravnovesite vnos maščob z uživanjem več rib, več oreškov in več dobrih olj.

Takojšnje koristi: pridobili boste več dobrih maščob, ki lahko pomagajo olajšati artritično bolečino, ublažiti astmo, zmanjšati simptome ekcema in luskavice ter celo zmanjšati tveganje za depresijo.

Ko so psihologi z Univerze Ohio State primerjali ravni depresije in ravni omega-3 in omega-6 v krvnem obtoku 43 starejših žensk in moških, so ugotovili, da so imeli tisti, ki so bili najbolj depresivni, l S-krat več omega-6 kot omega-3. Tisti, ki niso imeli depresije, so jih imeli 13-krat več.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja