Taoasis Taowell Mini ultrazvočni difuzor, 1 set

TaoWell Mini ultrazvočni difuzor s preverjeno tehnologijo TaoWell v preprostem dizajnu vnaša vonj in barvo v vsak življenjski in delovni prostor. TaoWell Mini ultrazvočni difuzor s preverjeno tehnologijo TaoWell v preprostem dizajnu vnaša vonj in barvo v vsak življenjski in delovni prostor.
14821 14821

Ocene in mnenja

Opis

TaoWell Mini ultrazvočni difuzor s preverjeno tehnologijo TaoWell v preprostem dizajnu vnaša vonj in barvo v vsak življenjski in delovni prostor.

S široko paleto dišav (100% naravne dišave z limono in sivko) motivirate in občutno povečate koncentracijo svojega otroka, lajšate naporen vsakdan.

Namen uporabe Taoasis Taowell Mini seta

  • sprostite svoj organizem
  • uživajte v različnih odtenkih barv in vonjav
  • olajšajte svoj težak vsakdan
  • olajšajte obremenjujoče misli

V večini gospodinjstev je suh ogrevalni zrak težava, zlasti v zimskih mesecih. To bo izsušilo sluznice, jih naredilo bolj prepustne za viruse in bakterije ter povečalo dovzetnost za okužbe. Tudi naša koža je pogosteje nagnjena k draženju, ko je zrak trajno suh. Zato je pomembno, da zrak v prostorih ni preveč suh.

S Taowell Mini je od proizvajalca naravne dišave Taoasis sedaj vse bolj enostavno. Še posebej, ker nebulator ne zagotavlja samo več vlažnosti zraka, ampak prostor tudi dodatno odišavi. Glede na uporabljena eterična olja lahko ustvarite sproščeno, spodbudno ali celo božično vzdušje.

Kako deluje Taowell Mini?

Naprava je zaradi svoje lepe, kompaktne oblike povsod zaželjena, ob enem pa je tudi zelo enostavna za uporabo in privlačna na pogled.

Sprva je potrebno nebulator priključiti na elektriko, povežete pa ga lahko celo na računalnik.

Odstranite pokrov in nalijete vodo iz pipe do oznake (približno 80 ml).

V vodo nakapajte štiri do pet kapljic mešanic eteričnih olj, nato pokrov ponovno namestite nazaj in pritisnite majhen gumb na napravi. Taowell Mini takoj začne izmenično mešati, oddajati prijetne vonjave in sijati v šestih različnih barvah. Če vam ni všeč sprememba barve ali vam je ljubša le določena barva, počakajte, da se pojavi želena barva, nato pa preprosto ponovno pritisnite majhen gumb. Tako svetloba ostane takšna, kot ste jo trenutno nastavili. Če ponovno pritisnete gumb Taowell svotlobni efekti ugasnejo, vendar se meglica tvori pše naprej.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Iuul: »Je bilo že od nekdaj tako?«

Hči (14).: »Ne, včasih je mama skrbela za najina stike, zdaj pa sem starejša. Ampak z njim je veliko težav.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Taoasis Taoasis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov